![]() |
תכנית אימונים Fbw - לחוות דעתכם לאחר יישום המלצות מהחבר'ה פה
כעקרון נתתי 4 סטים ב 2 תרגילים לשרירים גדולים. עד 3 סטים בתרגיל אחד לשרירים קטנים.
סה"כ 60 דקות אימון אנ-אירובי. גב וינצ לפנים 2x12 חתירה במכונה 2x12 כתפיים משיכת מוט לצוואר 2x12 לחיצת כתפיים במכונה 2x12 חזה לחיצה בישיבה במכונה 2x12 פרפר 2x12 יד אחורית פולי עליון 3x12 יד קדמית כפיפה בישיבה 3x12 בטן כפיפות במכונה 3x15 רגליים לחיצת רגליים 2x12 תאומים (קרסול) 2x12 |
נראה טיפונת הרבה ווליום
|
ציטוט:
|
תעבוד יותר עם משקולות חופשיות לדוגמא בחזה תעשה לחיצת חזה עם מוט אולמפי ופרפר בשיפע עליון עם משקולות משהו כזה
|
אחי אתה צריך עבודה חופשית לא מכונות מעאפנות.
תקרא קצת מידע על תוכניות 5x5 |
ציטוט:
אני עובד רק חודשיים במכון, אני מתכנן לעבור לדמבלים בהדרגה אחרי 3 חודשים לפחות כלומר עוד חודש. השאלה שלי כרגע היא לגבי נפח האימון. |
ציטוט:
בכל מקרה אחרי שתסיים את החזרה שלך אני ממליץ לך על FBW עם סטייל של 5X5 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה הנק' שלך לשיפור התכנית. דעתך חשובה לי ולכן אשמח אם תענה. תודה מראש. |
ציטוט:
מה שבטוח זה ש3 סטים של ידיים זה יותר מדי. תעשה 2 סטים. וכתפיים זה לא שריר גדול, תעשה... 3 סטים לכתף צדדית סה"כ. רגליים תעשה 4 סטים של לחיצת רגליים, לא 2. תעשה גם.... <בולע רוק> כפיפת רגליים במכונה :disgust: . יש סיבה מיוחדת למה אתה בוחר בתרגילים מעפנים ולא עושה תרגילים נורמלים כמו לחיצת חזה ותרגילים חופשיים? פרפר, לחיצת חזה במכונה :wacko: |
אל תעבוד על חזה אחרי הכתפיים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כדאי לעשות גם כפיפות רגלים וגם לחיצת רגליים - זה לא אותם שרירים. אני עובד על מכונות כי אני עדיין טרי כחודשיים , עוד חודש אעבור בהדרגה לדמבלים (ההבדלים בין מכונות למשקולות הם כאלו מהותיים?) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גב חזה כתפיים יד אחורית יד קדמית בטן רגליים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ