![]() |
משקלי עבודה על בייסיפס
רצית לדעת עם איזה משקלים אתם עובדים
ב Curl (משקולות בודדות) מעניין לדעת ? |
סליחה על הבורות מזה Crul?
|
25-27...
|
כתוב לך אחי משקולות בודדות
יפה אחי משקל נאה ++ |
ואללה סבבה אבל מה כאילו עבודה על יד קידמית אם מישקולות בודדות?
|
17 וחצי כל יד ..
|
ציטוט:
לא הבנתי מה הבעיה מישהו כאן לא הבין ? חביבי כמה ק''ג אתה מרים עם הבייספס המסכן שלך :helpsmilie: |
חחחחח
15 ק"ג =\ ועדיין יש לי יד קטנה:| |
חח אפשר לחושב מה ביקשתי ממך
איזה סיפור עשית מזה אחי בקיצור אני עובד עם 17 בינתיים - בבית |
חחח זה מתסכל חחחח אני עובד אם 15 ק"ג והידיים שלי לא גודלות יש לי כתף ענקית ויד קידמית קטנה
http://img409.imageshack.us/img409/9...nv30947jl1.jpg חח תיראה |
טחחח, איך אתה יודע שהבייספס שלו מסכן ומדוע הזלזול?
לגבי השאלה, אני מניח שהתכוונת לכפיפות מרפקים, אז אני עושה את התרגיל הזה בישיבה תמיד בסופר-סטים, 20 קילו כול משקולת ב- 8-10 חזרות, כאשר מיד לאחר מכן 12-14 קילו (תלוי במצב רוח) עד שאני כבר לא מסוגל. |
אחי , מסכנה אחת פשוטה
תעלה משקל אני מכיר אנשים כמוך פוחדים לעלות במשקל תעלה תקרע ת'יד , אתה צריך לצאת מהאימון כשכל היד שלך מתפוצצת אחר כך תראה תוצאות :whistle: |
90 ק"ג 2 חזרות במוט ו במשקולות בכל יד 35 ק"ג
|
|
ציטוט:
|
כן אני יודע רק לפני אימון אחרון פעם ראישונה שניתפס לי השריר ביד :d חחח
|
"אחי , מסכנה אחת פשוטה
תעלה משקל אני מכיר אנשים כמוך פוחדים לעלות במשקל תעלה תקרע ת'יד , אתה צריך לצאת מהאימון כשכל היד שלך מתפוצצת אחר כך תראה תוצאות " מסקנה* אם התכוונת אליי, אז תאמין לי שאני ממש לא מפחד לעלות במשקל, פשוט הבייספס זה השריר הבעייתי שלי ולמרות זאת ועם זאת אני לא חושב ש-20 חזרות רצופות ( נקיות לחלוטין)ב-20 קילו בכפיפות מרפים זה מעט. יש הרבה מאוד סוסים במכון שלי, תאמין לי, ועדיין לא ראיתי מישהו שעבר את ה-30 קילו בטווח חזרות כזה. |
בעיה אחת קטנה לא התכוונתי אליך אחי
:huh: התכוונתי ל היום eyalamzleg |
סבבה אחי. וברשותך, אני אוסיף שאלה לדיון: כמה משקל את מרימים בכפיפות בעמידה עם מוט?
כרגע אני מרים ב- 8-10 חזרות (נקיות) משקל של כ-45 קילו - כלומר 17.5 קילו בכול צד של מוט H או W (יכול להיות שאני טועה, ותקנו אותי אם כן, אבל כמדוני משקלו של מוט W\h הוא 10 קילו). השיא שלי זה 4 חזרות של 60 קילו (20 קילו בכול צד של מוט אולימפי). לא משהו, אבל לאט-לאט מתקדמים... |
אני מרים 15 ק"ג על כל צד מוט W שהמישקל שלו 8 ק"ג
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ