![]() |
ידיים חזקות
כדי שיהיה לי ידיים חזקות אני זה קשור כמה משקל ישיר יותר ויותר אני מרים
או שיותר עבודה מורכבת תביר לי ידיים חזקות??: |
ציטוט:
ממה שאני יודע כפיפות מרפקים לא יעשו לך ידיים חזקות במיוחד... |
מצתער לבאס אותך,אבל גם בשביל ידיים חזקות וגם בשביל תחת מוצק אתה צריך חומרים:jockey:
אין תרגילים מיוחדים שיעשו אותך חזק ! פשוט אין ! |
קח שירשור שאתה פתחת על אותו נושא, ואני בטוח שאם אני ימשיך לחפש יעלו עוד כמה שירשורים שפתחת בהקשר הזה.
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=18364 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עבודה על כח?
|
ציטוט:
מה כל מי שיש לו ידיים חזקות לוקח חומרים איזה שטויות |
ציטוט:
|
השאלה למה אתה חזק?!^^...\=
|
ציטוט:
כל מי שמתאמן במכון כושר ואוכל כמו שצריך מקבל ידיים חזקות. לא מבין את הקטע של החומרים. |
אם אני קולט אותך אתה מחפש מן "raw strength" ?
תעבוד על תרגילים מורכבים של משיכה ודחיקה גם על כוח וגם על כוח מתפרץ אתה צריך לאמן את הידים שלך לנצל את הכוח שאתה מפעיל בתרגילים במכון ביום יום תתאבק עם חברים שלך בצחוק ככה או תלך לאומנות לחימה כמו איגרוף תאילנדי או גי'וג'יטסו זה עושה את העבודה.... ומאוד כדאי לך לקרוא את the naked warior (?) של פאבל טסטובלאבלא.... dragondoor.com הוא מסביר שם דברים מעניינים מאוד על גיוס כוח ומתח בשרירים וכד... |
ציטוט:
פייי איזה גוף יש לךךךךך ממש אהבתי:cool: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אני מתאמן אז אני אמור להיות חזק?? |
ציטוט:
או לחיצה צרפתית 80 + פחות מזה זה סבבה לאחד שהוא טבעי,אבל ידיים באמת חזקות ולא רק ידיים בלי חומרים אין לאף אחד ! דרך אגב תגדיר אתה פאוור" מזה ידיים חזקות ! 60 + קילו כפיפות מרפקים במוט זה נחשב ידיים חזקות עצלך ? ו 50 לדוגמא לחיצה צרפתית ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ידיים חזקות ומרשימות בשביל בודיבילדר - הייתי מחשיב סט של 8-12 חזרות במשקל 120 ק"ג ללחיצה בשכיבה. 8-12 חזרות ל 100 ק"ג לחיצת כתפיים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ