![]() |
תראו איזה סוס הבן אדם הזה
|
זה כלום... תראה איזה סוס זה
http://www.youtube.com/watch?v=teHfyby_veU |
אחלה כוח!
|
יפהה!! אהבתי!
|
אפילו שחיף ששוקל 15 קילו ועומד למות תבוא אליו איזה כוסית תבקש ממנו להרים אותה הוא יצליח חחחח
ושחף הסרטון שלך הרג אותי |
ציטוט:
שחיף לא יכול להרים אף אחת, אין לו מספיק כח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בריקוד זה טכניקה. הרקדנית עוזרת לזה שמרים אותה באופן משמעותי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
[quote=Elna08]אבל לחיצת כתפיים עם הרקדנית כמו שהבנאדם מהוידאו הנ"ל עשה אני בטוח שהוא לא יכל לעשות :wiggle
מה שנכון נכון:wiggle: אני פשוט אמרתי את זה כי הוא אמר שבנאדם שחיף לא יכול להרים אז נתתי לו דוגמא פשוט |
זה הטעות של אנשים כח לא נמדד בגודל
זה יותר תלוי כמה השרירים שלך חזקים לדוגמא יש לי חבר שעובד במכונאות והבן הדם רזה מאוד ויש לו כח שחבל על הזמן יום אחד הינו באיזה מועדון והיה שם אחד סוס ענק וחבר שלי אמר לו שהוא רוצה לעשות נגדו הורדת ידיים הבתחלה ההוא צחק ...בסוף הם עשו וחבר שלי טרק אותו כאילו כלום... |
[quote=Zatochka]
ציטוט:
האקסית שלי סחבה אותי לריקודי עם :blush: :cry_1: הלכתי פעם אחת וזהו לא יכולתי לעשות את זה יותר. בל מקרה היה קטעים שצריך להניף את בת הזוג. היית צריך לראות איך כל מיני שחיפים ואפילו מבוגרים מניפים בחורות באויר כמו כלום. אני כם כל המכון כושר והתזונה והמאסה וכל מה שאתה רוצה מנסה להרים את חברה שלי כמוהם שכולה שקלה אולי 50 קילו עלובים אבל מה שיצא זה כאילו אני בעיצומו של איזה סקוואט 100 ק"ג - אני הרמתי אותה מהמותניים בלי שום טכניקה ויצא כאילו הרמתי סלע ואילו הם הניפו בקלות עם טכניקה. עכשיו הבנת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש קשר ישיר. אני לא מבין אותך. |
ציטוט:
|
בטח שיש קשר, ככל שאתה עולה במסת שריר אתה עולה בכוח, אתה לא יכול להיות מנופח בלי כוח בכלל... נגיד אתה לא יכול להיות עם יד מנופחת בלי שתרים משקל כבד ביד בייספס וטריספס... תחשבו על זה..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ