![]() |
אימון יד אחורית
מתאמן Fbw 3 פעמים בשבוע.
וותק חודשיים. מבצע 2 תרגילים ליד אחורית : 1. פולי עליון עם מוט 3x12. 2. מקבילים במכונה 2x12. בתרגיל המקבילים בזמן כיפןף הידיים חשתי באימון האחרון מתיחה קלה בגיד התלת ראשי ולכן הורדתי משקל מיד מ 55 ק"ג ל 45 ק"ג וכמו כן הגבהתי את המושב כדי להגביל את תנועת הידיים שלי בזמן כיפופם והכאב נעלם לחלוטין אך מצד שני גם לא התאמצתי כ"כ ולכן סביר שלא יצא כלום מהתרגיל. לפיכך אני שוקל לבטל לגמרי את המקבילים מהאימון ולבצע רק פולי עליון עם מוט אלא שבמקום 3 סטים לבצע 4 סטים. השאלה אם תרגיל אחד בלבד הוא מספיק ליד אחורית או שכדאי להמשיך עם המקבילים בעצימות נמוכה עד שאוכל להתקדם ואני לא מתכוון להתקדם מהר מחשש לפציעה כך שזה יקח זמן. אודה לעזרתכם. |
אם אתה לא רוצה את התרגיל הזה יש עוד תרגילים כמו לחיצה צרפתית , לחיצה צרה, בהטית גב ויש עוד תשנה תרגיל תחקה חודש שהמקום ממש יחלים בינתיים תחזק את השרירים של הכתף
|
1. תרגיל אחד זה מספיק.
2. 5 סטים ליד אחורית 3 פעמים בשבוע זה יותר מדי. 3. זה כבר הפוסט השלישי שלך בעמוד הזה. אולי תרכז את השאלות בשביל ששאלות של אחרים לא ידחקו? |
ציטוט:
כל שאלה שלי היא בנושא אחר ולכן פתחתי פוסט חדש. אם כך - מספיק שאבצע 4 סטים פולי עליון בלבד 3 פעמים בשבוע במקום 2 תרגילים - 5 סטים? |
אני בfbw עושה לשריר קטן 2 סטים באימון. 3 זה גם אפשרי. 4 מיותר.
בכל זאת יהיה נחמד אם תנסה לרכז את השאלות. |
ציטוט:
1. האם נכון שבגלל שיד אחורית עובדת כשריר מסייע בתרגילי חזה וכתפיים היא מתחזקת גם בתרגילים אלו ולכן אין צורך להשקיע הרבה סטים במיוחד רב בשבילה? 2. האם 5 סטים בתרגילי יד אחורת FBW - שלוש פעמים בשבוע יכול לגרום לאימון יתר? |
ציטוט:
או שהתוכנית שלך סובלת מחוסר פרופורציה (5 סטים לשריר קטן ולגדול...) או שהגזמת לחלוטין עם הנפח. עבודה בתדירות גבוהה היא לא המקום לבזבז סטים לריק, אין לך נפח גדול ל"בזבז" וברגע שאתה פורץ את המסגרת בצורה כזאת אתה פוגע בהתאוששות שלך ובסופו של דבר התוצאות לא יהיו אופטימליות. |
1. כן , לכן עושים לה פחות סטים. 2 סטים זה יותר ממספיק.
2. לאורך זמן , כן. |
ציטוט:
רגליים אני לא עובד בכלל כי האימון עובר את 60 דקות איתם ולכן הורדתי אותם בשלב זה כי חשוב לי יותר פלג גוף עליון. גב - וינצ לפנים- 3X12. חתירה במכונה - 2X12. כתפיים- משיכת מוט פולי לצוואר - 3X12. לחיצת כתפיים במכונה 2X12. חזה- לחיצת חזה בישיבה במכונה - 3X12. פרפר במכונה - 2X12. יד אחורית- פולי עליון במוט 3X12. מקבילים - 2X12. יד קדמית- כפיפת ידיים בישיבה עם מוט W - 2X12 כפיפת ידיים בעמידה עם מוט W - 3X12 בטן- כפיפות בטן במכונה 3x20 |
תוריד שריר גדול ל3-4 סטים וקטן ל2 סטים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ