![]() |
אזהרה לקראת השרב: לשתות הרבה ולהימנע מפעילות גופנית
דובר מד"א מזהיר את הציבור לקראת השרב הכבד שאמור לשרור היום ברחבי הארץ: מומלץ להרבות בשתיית נוזלים, לשהות במקומות מוצילים וקרירים ולהימנע מפעילות גופנית. יש להקפיד על האמור לעיל הקפדה יתרה במיוחד כשמדובר בתינוקות וקשישים.
כול יום בחיטוב אני רץ כמו מטורף באחד היערות פה :( הלך האירובי? או שניצא מאוחר עם פנס? xD |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שתה הרבה, שים כובע, כבה ת'תחת ותתחיל לרוץ. |
ואי הבעיה שלי שנאי אף פעם לא שותה!!
אני שותה אולי כוס מים אחת ביום ,וגם זה אחרי ארובי... אני חייבת להתחיל לשתות=\ בעקיר היום ב"ש 39 מעלות |
חברה אם כבר אנחנ מדברים על שתיה מאמן אחד בחדר כושר שלי אמר שבחיטוב אני צריך לשתות הרבה כי אני משתין את השומן
חחחחחחחחחחח אין בזה כלום נכון? |
ציטוט:
רציני אמרו לך את זה??? משתין את השומן יאו אני מת |
ציטוט:
חוץ מזה שירד גשם בירושלים לפני שעתיים, למרות השרב הזה, מזג אוויר משוגע........ אבל למי איכפת, ממתי מזג אוויר משפיע על אימונים.. |
כן גם בב"ש היה גשם Xd
|
ציטוט:
|
חחח עכשיו מילא, חם ואין רוח. אתמול הייתה סופת חול אדירה שתפסה אותי באמצע ההליכה לח"כ (30 דקות). באתי לשם עם חול בפה ובאוזניים :jockey:
|
איזה שרב ?<
מתחיל לרדת גם עכשיו בחיפה ! פחח מאד שרב , ואני עוד רציתי לבטל את הריצה שלי היום ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחח סיקס פאק הממממ :blush: |
שטויות מים ממילא אני שותה בכמויות לא מחכה להיות צצא כל ארוחה שלוש ארבע כוסות ובקשר לפעילות גופנית במכון יש מזגנים תודה לאל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עשיתי את ההליכה הזו פעמיים כפי זאתה זוכר,ובי נכנס עוד שיח קוצני יבש כזה שעף ברוח ובגלל זה כל הכתף,צוואר והיד הימני שרוטים אצלי עכשיו |
ציטוט:
עד שמצאנו דרך לצאת משם כולי הייתי שריטות מכל השיחים האלא D: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועכשיו רק את אומרת שיש לך חבר אה..? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ