ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מי ממכם קם באמצע הלילה כדי לדפוק איזה שייק חלבון (https://israelbody.com/showthread.php?t=9255)

SiX PACK 03-05-07 00:00

מי ממכם קם באמצע הלילה כדי לדפוק איזה שייק חלבון

מי ממכם קם בלילה כדי לדפוק איזה ארוחה/שייק או חטיף חלבון..?

^סהר^אבוטבול^ 03-05-07 00:00

חח מעניין מי נתן לך תרעיון לנושא
אני קם ב 3 בבוקר דופק שייק עם כמה שקדים

P-a-n-1-c 03-05-07 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sahar2005

רציני?
לא חושב שיש צורך לשבור את השינה. הגוף זקוק ל8 שעות שינה רצופות.

^סהר^אבוטבול^ 03-05-07 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
רציני?

מזה ייתן לך 8 שעות שיהיה לך באמצע פירוק שריר
זה בידיוק 3 שניות לשתות ולמיטה

P-a-n-1-c 03-05-07 00:05

חחח סיקס פאק למה רשום לך "מועמד להשעה לצמיתות"?

ShaI^MymoN 03-05-07 00:17

חחח גם אני הייתי קם פעם ודופק שייק חלבון בלילה היום אצלי זה שייק על הבוקר אין לי כח לקום בלילה

SiX PACK 03-05-07 00:23

ציטוט:

חחח סיקס פאק למה רשום לך "מועמד להשעה לצמיתות"?

לא יודע תשאל ת'מנהלים... :jockey:

Elevation 03-05-07 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sahar2005

קח קאזין עם כף שמן זית, ואתה מסודר לשמונה שעות.

Deja Vu 03-05-07 00:28

לקום ולשבור שינה בשביל עוד חלבון זה כבר גובל באובססיביות אני לא רואה סיבה לעשות דבר שכזה הגוף לא יפרק שריר במנוחה הזאת שאתה נותן לו ואם אתם בכאלה פחדים פשוט תאכלו חלבון שמתפרק לאט בתוספת שומן אכותי שיאט עוד יותר תספיגה וישר בבוקר שאתם קמים תאכלו חלבון שוב האמת שניסיתי פעם אחת והבנתי שזה סיוט וזה מיותר לחלוטין

SiX PACK 03-05-07 00:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
לקום ולשבור שינה בשביל עוד חלבון זה כבר גובל באובססיביות אני לא רואה סיבה לעשות דבר שכזה הגוף לא יפרק שריר במנוחה הזאת שאתה נותן לו ואם אתם בכאלה פחדים פשוט תאכלו חלבון שמתפרק לאט בתוספת שומן אכותי שיאט עוד יותר תספיגה וישר בבוקר שאתם קמים תאכלו חלבון שוב האמת שניסיתי פעם אחת והבנתי שזה סיוט וזה מיותר לחלוטין

אף אחד לא בפחדים פשוט מחור כבד לאופטימום קרם עוגיות עם חלב, כמו תינוק אני קם באמצע הלילה כדי לשתות מהבקבוק :)

Antonator1 03-05-07 00:41

ציטוט:

רציני?

מי קבע? הגוף זקוק למספיק שינה. 8 שעות שינה רצופות זה מסוג הדברים בסגנון "אסור לאכול יותר מדי בארוחה אחת". הרבה אנשים אפילו לא יודעים מה זה 8 שעות שינה רצופות באמת.

Deja Vu 03-05-07 00:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אף אחד לא בפחדים פשוט מחור כבד לאופטימום קרם עוגיות עם חלב, כמו תינוק אני קם באמצע הלילה כדי לשתות מהבקבוק :)

תאמין לי שאני גם מכור לiss קרם עוגיות דרך אגב בהזדמנות תטעם ותגיד לי אם זה לא יותר טעים מאופטימום[למרות שחזרתי לאופטימום בגלל הערכים היותר טובים אבל מבחינת טעם iss זאת האבקה הכי טעימה שיצא לי לטעום] אבל אן צורך לקום במיוחד בשביל זה אם כל כך בא לך פשוט תשתה את זה ישר שתקם בבוקר לא יודע לי אישית דבר כזה הורס את כל השינה זה כבר יותר מדי אבל כל אחד והגבולות שלו

ShaI^MymoN 03-05-07 00:50

חחחח גם אני חולה על ה Iss קרם עוגיות משתמש רק בה יצא להם גם טעם חדש קינמון שהוא גם פצצה אבל אין על הקרם עוגיות שלהם

Deja Vu 03-05-07 00:54

סוף סוף מישהו שיכול להבין אותי אחי זה פשוט ממכר לפני יומיים מצאתי את עצמי מפרק שלוש כפות הגשה עם חלב בחיטוב לפני שינה רק בגלל הטעם לא יכלתי להתאפק:blush:

Antonator1 03-05-07 00:58

תאמינו לי, אם לא תקומו באמצע הלילה לאכול - אתם תגדלו בדיוק באותה יעילות.

ShaI^MymoN 03-05-07 00:59

תכלס כל האבקות דומות אבל אני אומר גרם לפה חלבון גרם לשם תכלס אותו דבר אז למה שאני לא יהנה מ Iss שהיא הכי טעימה בארץ ויש בה פול חומצות אמינו טובות

Dino Psaras 03-05-07 01:03

זה כבר אובססיבי מדי..:helpsmilie:

Deja Vu 03-05-07 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaI^MymoN
תכלס כל האבקות דומות אבל אני אומר גרם לפה חלבון גרם לשם תכלס אותו דבר אז למה שאני לא יהנה מ Iss שהיא הכי טעימה בארץ ויש בה פול חומצות אמינו טובות

תאכלס אן סיבה מיוחדת שלא תצרוך אותה היתרונות שלה ברורים טעם יוצא מן הכלל באמת כולם אומרים אופטימום אופטימום ובאמת שזה טעים אבל בתור אחד שטעם המון אבקות אני יכול להגיד שאף אבקה אפילו לא מתקרבת מבחינת טעם שנית כל הרכב חומצות אמינו עשיר במיוחד[8 גרם bcaa ו 5 וחצי גרם גלוטמין]החסרונות זה קצת יותר סוכר ושומן וקצת פחות חלבון תגיד בכמה תקונה תחלבון הרגיל שלהם ומאיפה?

ShaI^MymoN 03-05-07 01:12

מכון בנתניה 320 שח

Deja Vu 03-05-07 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaI^MymoN
מכון בנתניה 320 שח

גם אני בדיוק באותו מחיר מהמכון שלי אבל עוד חסרון זה שב320 שקל תמביא רק 71 מנות הגשה בניגוד לאופטימום שבפחות כסף אתה מקבל 80

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ