![]() |
לא בטוח שזה מתאים לפה כמה שאלות
שמעתי מלא תשובות בקשר לשאלה הזאת ועוד לא שמעתי שמישהו בטוח בעצמו בתשובה:
1. שמעתי שבהשפכה נפלט גם הטטוסטרון וזה משפיע על לפני ואחרי אימון ושאסור להשפיך שעה וחצי לפני אימום ושעה וחצי אחרי זה נכון.? 2. חבר שלי רוצה להתחיל להתאמן והוא מאוד קטן בגודל והוא רוצה לעלות במסה והוא לוקח ריטלין זה יכול להשפיע אליו לרעה. תודה ואני לא בטוח שזה לכאן אז עבירו אם לא |
מה אף אחד ךא מסתכל או שלא יודעים?????
|
בקשר לזה שהטטסטורון משפיע על האימון זה נכון, לא מומלץ לאונן\לקיים יחסי מין שעה-שעה וחצי לפני אימון!
ובקשר לריטלין לא נראה לי שיש בעיה עם זה, גם חבר שלי משתמש וגם מתאמן ואין לו שום בעיה והוא מתפתח יפה! |
ציטוט:
|
לא אחי אל תאונן, או שתאבד את כל מסת השריר שיש לך...
מה זה השטויות האלה תגיד לי?!!?!? הסיבה היחידה שלא ממליצים לאונן\סקס לפני אימון זה בגלל שזה מעייף, וזהו. ומה אם יגידו לך לא לאונן בכלל גם תעשה את זה?!?!? זה כמו שהיה פה ת'בחור שהציעה לאונן 5 פעמים ביום בלי להגיע להשפיך כדי לייצ יותר טסטסטורון. |
מה זה הזיוני שכל האלו??? אני מאונן איזה 3 פעמים ביום (לא לפני אימון) קבוע!!!
ואני עדיין מתנפח ומתחזק מהר |
ציטוט:
פשוט אסור לאונן או לקיים יחסי מין מהסיבה שזה מעייף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שטויות.
|
אם אתה פעיל במשך שעה וחצי לא בהכרח אימון אלא סתם הולך וכאלו אתה מחזיר את רמות הטסטוסטרון לנורמלי , לכן אומרים לפני בדיקות הורמונליות (של טסטוסטרון) להיות ער ופעיל במשך שעה וחצי ככה לפני הבדיקה...
|
ציטוט:
|
לא מומלץ כי זה מוריד ערנות לא יודע מה בקשר לטסט.
|
כל אחד לפי ההרגשה והאמונה שלו ובפעם הבאה לערוך חיפוש!!! כל יומיים נפתח נושא על זה וברור שזה נושא חשוב אבל טחנו אותו קצת... קצת הרבה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב זה ממש לא שטויות |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח ח ח ח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! אני מת פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחרמנוביץ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ