![]() |
סרטון קטן שלי
גב, בייספס, טרייספס, חזה, בטן
אני אחרי חודש וחצי אימונים, שבמהלכם עליתי כ7-8 קילו, בשומן כמעט ולא עליתי. אני מקפיד על תזונה רק לאחר האימון ולפני השינה אני בקרוב יקנה אבקת חלבון + קריאטין. הנה http://www.youtube.com/watch?v=fTWLBNgIlo0 היד פה יצאה יותר עלובה ממה שהיא.. בעיקרון היא יותר גדולה במציאות אבל ככה זה במצלמה כנל גם הטרייספס. |
סחתיין..
יפה יפה...
7-8 ק"ג בחודש וחצי ? תגיד איך, אני חייב לעלות גם ! בן כמה ? |
לחודש וחצי אתה נראה טוב תמשיך להתאמן ותחזור אחרי 3 חודשים :1eye:
רק הידיים קטנות ולא ראיתי גב רגליים.. |
יפה יפה גדלת הרבה מאז שראיתי אותך
חח ומזה מה שציירת לעצמך על היד? |
ציטוט:
ולא שומנים (שוקולודים סוכריות כל מה שטעים ואומרים לך שזה לא בריא לשיניים) תאכל אורז עוףף פסטה דגים לחם הכל אבל הרבה. תקפיד על ארוחה לפני השינה ואחרי האימון. הממ אגב אתמול ראיתי 68 לראשונה ! (התחלתי מ60 קילו אפילו פחות לפני כחודש וחצי) אני יודע שהיד עלובה ואמרתי, היא לא כזאת עלובה במציאות אמנם זה 33 אבל בסרטון זה נראה כמו 28 תודה ! |
ציטוט:
גם זה יפה רצח .. אני מת לקעקועעעע |
ציטוט:
|
מעולה פסיכופט ! תמשיך בעבודה הטובה.
|
חזה טוב יש לך אתה מתאמן בבית אם אני זוכר!
|
גוף יפה אהבתי...
בן כמה אתה? |
אני בן 15 וחודש ואני מתאמן בבית..אני מקווה להירשם לסילבר ג'ים בקרוב.
|
אחי קבל ח''ח גוף יפה הגוף שלך דומה קצת לשלי רק לי יש טיפה יותר מסה
|
ציטוט:
ובאמת חסרה לי מאסה על זה אני עובד עכשיו . .אני אוכל כמו מטורף מחרבן 4 פעמים ביום מינימום !! ואני לא עולה גרם שומן.. |
נראה פצצות אחי! אתה ממש לא שחיף כמו שאמרת!
צברת מסה מאוד יפה בחזה וביידים ! תמשיך ככה יש לך גנטיקה טובה ואתה נראה פצצות. אבל בכל זאת תלמד לעשות פוזינג יותר טוב ותשים את המצלמה יותר רחוק :) |
אחי סבבה לגמרי בשביל מישהו שמתאמן חודש לדעתי התקדמת יפה מאוד. תביא עוד במסה כמובן ( לכל העולם הפורום אומר את זה). עוד כמה חודשים תעלה תמונות ותראה את ההבדלים בתקווה שתתאמן גם בחדר כושר. אהה ובהצלחה.
|
יש לך גנטיקה ממש טובה בחזה תן דגש על הידיים בעיקר על היד האחורית
|
יפה מאד, נחמד שיש אנשים רציניים כמוך בפורום! אחלה גוף שבעולם!
|
ציטוט:
ותודה כולם ! שמחתי לראות את התגובות אני בכל אופן מתכוון לתת באימא של המאסה ולהגיע ליד 40 תוך שנה (זאת המטרה,זה החלום) אני מקווה שאני לא יעלה בשומן ושהגוף שלי ימשיך לתפקד כמו עכשיו. תודה למי שהגיב ! אני ישמח לעוד תגובות לפני שהפוסט יילך לעולמו |
נראה טוב מאוד
זה ציור על היד?! זה נראה אמיתי :\ בצורה מוזרה כלשהיא חחח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ