![]() |
אתה יודע שאתה בחיטוב\מסה כש.....
טוב אחים שלי הפוסט הזה נפתח בשביל כל הממורמרים[כמוני] שבחיטוב ולכאלה שהיו בעבר בחיטוב וגם לכל האלה שכל היום טוחנים בעלייה במסה אני יתחיל מקווה שתזרמו אתה יודע שאתה בחיטוב כשכל חצי שעה מישהו שואל אותך אם אתה חולה, אתה יודע שאתה בחיטוב כשאנשים אומרים לך למה אתה בדיאטה אתה רזה ואתה עוד שנייה שולח להם איזה אגרוף לפנים חח יאללה תורכם :jockey:
|
אתה יודע שאתה בחיטוב, כשהמורה באנגלית שואלת אותך באמצע שיעור - Did you lose weight?
|
כשהמורה שלך ברובוטיקה שואל אותך "ירדת קצת, לא?":cry_1:
|
אתה יודע שאתה בחיטוב כשפתאום אתה לא מבקש טרמפים מחברים שלך, כי ללכת ברגל זה עוד אקסטרה קלוריות שנשרפו.
|
מה אתם בדיכי?
אתה יודע שאתה במסה שאנשים באים אליך בשושו ושואלים אותך אם התחלת ללקחת סטרואידים... |
כשאתה בחיטוב..
כשאתה קנית ג'ינס חדש ליפני חודשיים, והיום הוא לא עולה עליך מרוב שהוא גדול. |
ציטוט:
|
אתה יודע כשאתה במסה כשבביה"ס אומרים לך "מה זה, לא טוב - צריך להיות לך 0% שומן"!
|
אתה יודע שאתה במאסה כשהשרוולים של החולצה שלך נהיים לוחצים :jockey:
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה במסה כש..
כשאתה נירא כמו הילד בחתימה למטה. |
ציטוט:
|
אני כל החיים בחיטוב :1eye:
אבל כשחברים שלי רואים שאני עובדת עם משקולות ועל המכונות מתחילים לצעוק : את תראי כמו גבר! |
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה בחיטוב כשחברים שלך כבר יודעים שאין טעם להציע לך לבוא איתם לאכול חומוס אחרי הבצפר או משהו, כי אתה תמיד תסרב.
|
אתה בחיטוב כאשר אתה יודע שאתה לא במסה :blink:
|
אתה יודע שאתה בחיטוב כשבמשך כל השבוע אתה מתחנן איזה צ'יט תעשה בסוף שבוע.
|
אתה יודע שאתה בחיטוב כש..
אתה ניכנס לסופר ומתחיל ליראות את כול השוקולדים,ביסלי,במבה,פסק זמן,קינדר בואנו, קליק וכו'. ואתה מת ליקנות איזה משהו ולפרק,ובסוף אתה יוצא אם קוטג' וטונה במים משם. |
לא קשור אבל קבלו משפט שהמצאתי הרגע שאתה נכנס לחיטוב אתה עצוב, אבל ככל שמתקרבת המסה חולפת הבאסה:jockey: מבחינתי כרגע זה סיפור חיי חח
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ