ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אימון שרירים קטנים[דיבורים, לא אימונים] (https://israelbody.com/showthread.php?t=9089)

IRON-MASS 30-04-07 22:30

אימון שרירים קטנים[דיבורים, לא אימונים]

שלום רב, לאחר התלבטות קלה החלטתי לפתוח את הפוסט באיזור הדיבורים, הידוע בכינויו איזור הפטפוטים.

יש לי שאלה, מן סקר, האם את/ה מאמנ/ת שרירים קטנים?
אני באופן אישי כבר שנה כן אבל מתחיל להמאס לי ובקיץ , בתקווה להיות חטוב...אני מתכוון לעבור ל5X5...פשוט נמאס לי כבר לאמן את הידיים והכתפיים...זה נראה סתם כבזבוז זמן ואין מוטיבציה...מה גם שהידיים לא גדלו במיוחד במשך שנה וחודשיים...דבר מבאס..והאמינו לי שניסיתי הכל פרט לסופר סטים ודרופ סטים כי אני לא מאמין בהם כל כך.

המשך לילה בלתי נשכח.

:jockey:

Bullet 30-04-07 22:32

כמובן. כל אימון אני מרביץ 12 סטים ליד קדמית!

IRON-MASS 30-04-07 22:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
כמובן. כל אימון אני מרביץ 12 סטים ליד קדמית!

CRAZY-MAN!
פשוט נמאס לי...לא יודע להסביר
אולי זה התסכול שהיד גדלה לי ממש קצת במשך השנת ,אפילו שאכלתי ממש טוב ועליתי במשקל בקושי עליתי בידיים..התאמנתי חזק וטוב עליהם...אני חושב שאולי הגנטיקה שלי ככה.:disgust:

Ilan-V 30-04-07 22:37

גם אני מרביץ 12 סטים ליד קידמית

Leo 30-04-07 22:46

תאומים טרפזים יד קדמית אמות וכל זה אני לא מאמן , כי אין טעם

הטריספס זה בערך השריר הקטן היחידי שאני עובד עליו ברצינות וקביעות.

IRON-MASS 30-04-07 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
תאומים טרפזים יד קדמית אמות וכל זה אני לא מאמן , כי אין טעם

הטריספס זה בערך השריר הקטן היחידי שאני עובד עליו ברצינות וקביעות.

אז איך אתה עובד?:diractor:

Deja Vu 30-04-07 22:58

אצלי אזור הידיים מתפתח הכי מהר ככה שאני מאוד אוהב לאמן אותם אן כמו לראות תוורידים שלך מתפוצצים בזמן עבודה על הבייספס ולראות תפאמפ אחרי ובזמן האימון אותי תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט בהרבה יותר מבאסים...

Ori-Silver 30-04-07 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
שלום רב, לאחר התלבטות קלה החלטתי לפתוח את הפוסט באיזור הדיבורים, הידוע בכינויו איזור הפטפוטים.

יש לי שאלה, מן סקר, האם את/ה מאמנ/ת שרירים קטנים?
אני באופן אישי כבר שנה כן אבל מתחיל להמאס לי ובקיץ , בתקווה להיות חטוב...אני מתכוון לעבור ל5X5...פשוט נמאס לי כבר לאמן את הידיים והכתפיים...זה נראה סתם כבזבוז זמן ואין מוטיבציה...מה גם שהידיים לא גדלו במיוחד במשך שנה וחודשיים...דבר מבאס..והאמינו לי שניסיתי הכל פרט לסופר סטים ודרופ סטים כי אני לא מאמין בהם כל כך.

המשך לילה בלתי נשכח.

:jockey:

אצלי רוב הזמן הידיים לא גדלו כי אימנתי אותם יותר מידי,אחרי שקיצצתי סטים וסידרתי את התוכנית לפי חלוקה טובה הידיים גדלו יופי,יש מצב שככה זה גם אצלך.

IRON-MASS 30-04-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
אצלי רוב הזמן הידיים לא גדלו כי אימנתי אותם יותר מידי,אחרי שקיצצתי סטים וסידרתי את התוכנית לפי חלוקה טובה הידיים גדלו יופי,יש מצב שככה זה גם אצלך.

כרגע אני בערך בחיטוב, מנסה להקפיד ככל האפשר, עם תוכנית של אדם בשם אורי סילבר:whistle:

אחר כך אני אקבע איתו שיעזור לי בתוכנית מאסה.

Leo 30-04-07 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
אז איך אתה עובד?:diractor:

בייספ עובד לא ישיר בחתירות , טרפזים בדדליפט(גדולים יחסית אבל עדיין יפה)

ותאומים לא יודע הם פשוט גדולים הם 40 ס"מ עכשיו אי לא עובד עליהם בכלל
כנראה מהליכה או משהו (פעם עבדתי עליהם וקפצתי מלא בחבל אז הם גדולו ממש הרבה פתום והיו בשיא)

ואמות גם מחתירות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ