![]() |
אימון שרירים קטנים[דיבורים, לא אימונים]
שלום רב, לאחר התלבטות קלה החלטתי לפתוח את הפוסט באיזור הדיבורים, הידוע בכינויו איזור הפטפוטים.
יש לי שאלה, מן סקר, האם את/ה מאמנ/ת שרירים קטנים? אני באופן אישי כבר שנה כן אבל מתחיל להמאס לי ובקיץ , בתקווה להיות חטוב...אני מתכוון לעבור ל5X5...פשוט נמאס לי כבר לאמן את הידיים והכתפיים...זה נראה סתם כבזבוז זמן ואין מוטיבציה...מה גם שהידיים לא גדלו במיוחד במשך שנה וחודשיים...דבר מבאס..והאמינו לי שניסיתי הכל פרט לסופר סטים ודרופ סטים כי אני לא מאמין בהם כל כך. המשך לילה בלתי נשכח. :jockey: |
כמובן. כל אימון אני מרביץ 12 סטים ליד קדמית!
|
ציטוט:
פשוט נמאס לי...לא יודע להסביר אולי זה התסכול שהיד גדלה לי ממש קצת במשך השנת ,אפילו שאכלתי ממש טוב ועליתי במשקל בקושי עליתי בידיים..התאמנתי חזק וטוב עליהם...אני חושב שאולי הגנטיקה שלי ככה.:disgust: |
גם אני מרביץ 12 סטים ליד קידמית
|
תאומים טרפזים יד קדמית אמות וכל זה אני לא מאמן , כי אין טעם
הטריספס זה בערך השריר הקטן היחידי שאני עובד עליו ברצינות וקביעות. |
ציטוט:
|
אצלי אזור הידיים מתפתח הכי מהר ככה שאני מאוד אוהב לאמן אותם אן כמו לראות תוורידים שלך מתפוצצים בזמן עבודה על הבייספס ולראות תפאמפ אחרי ובזמן האימון אותי תרגילים כמו סקוואט ודד ליפט בהרבה יותר מבאסים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחר כך אני אקבע איתו שיעזור לי בתוכנית מאסה. |
ציטוט:
ותאומים לא יודע הם פשוט גדולים הם 40 ס"מ עכשיו אי לא עובד עליהם בכלל כנראה מהליכה או משהו (פעם עבדתי עליהם וקפצתי מלא בחבל אז הם גדולו ממש הרבה פתום והיו בשיא) ואמות גם מחתירות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ