![]() |
נשנושים זעתר-אמרתי נפתח נאכל כמה
בסוף פירקתי חבילה
חיטוב עלק חח |
:):):):)
|
חחחחחחחח ימעפן אתה ככה עושה בחיטוב? lol
זה ידוע שאם פותחים את זה זה לא יסגר... תדע להבא להמנע מראש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היום גם אני דפקתי צ'יט.
אבטיח שסק ואפרסק וגם קצת גרעינים טיפה אבל טיפה. |
הבנים יותר בדיאטה מכל הבנות יחד O=
אני אם יש בבית משהו מתוק ולא בריא, לא ארגע עד שלא אקח אותו... (למזלי אין לנו אוכל בבית לעיטים קרובות) :) |
ציטוט:
וזה מבאס 3 וחצי חודשים לאכול אותו דבר, בלי דברים טעימים. ייאלה 8 אחוז שומן תגיע כבר. |
ציטוט:
אני קוראת לזה אוכל בריא:P צ'יט אצלי זה שוקולד :blush: אחח מתה אני על שוקולד:mushy: :cry_1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני גם אוכלת כל יום אוות דבר, אבל מרמה פה ושם. למשל הרגע (אמצי הלילה) אכלתי תפוח בלי קשר |
אני אוהב שוקולד אבל לא לאלה שישבו ויאכלו פלטה או משהו כזה
אבל אני לא יכול בלי השייק,אני מחכה למשלוח כבר 5 ימים,אני מרגיש בגמילה :( |
ציטוט:
אסור לי בשבת חבר שלי בא אליי לבית עם ביסלי בטעם בצל,מז טעים רק מהריח השתגעתי. לא אכלתי,טוב לקחתי 3 עיגולים קטנים,בעצם בנונים וגדולים חח אבל בקטנה זה נימאס כבר. |
ציטוט:
היום חברה שלי פירקה פיצה ואני ישבתי לידה וניסיתי לשאוב קצת מהריח של הפיצה.. :cry_1: |
ציטוט:
אוי הבנות כולן פרות יחסית לכל החבר'ה פה בפורום, רק אם הייתם יודעים מה הן אוכלות כל יום...(חח לא אני כן?) |
לא הבנתי, אכלת חבילת זעתר?
|
ציטוט:
ומחזור זה התירוץ שלהן לכל האוכל שהן בולסות :jockey: |
ציטוט:
אף בת לא מתקרבת למה שאנחנו אוכלים,וסובלים כול יום בחיטוב. אני מתגעגע להמבורגר, לשווארמה,לביסלי לבמבה.. רבאק מזל שאין לי ביסלי בבית אחרת היתי נופל עליו,אני הולך לקחת עוד גרעיניים :ph34r: |
הנשנושים הזה יש על זה אזהרה על החבילה אם לא שמת לב :P
sandrik גיל צודק אף בת לא מתקרבת ולא תתקרב חוץ מהסוסות באמת לאוכל שאני יכול להכניס לגוף והרבבה בנים "בריאים" יכולים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ