![]() |
איזה כיף! המכון שלי מהפך :) (נהריה)
לא יאומן מה שעשו במכון שלנו!
חיכיתי לזה כבר כמה חודשים, ולפני כשבוע התחילו את השיפוצים והיום(שבת)סיימו, ואני חייב להגיד לכם שזה פשוט מ-ד-ה-י-ם! היה לנו מכשירים די סבבה, אבל היו כבר ממש על הפנים והיה קשה להתאמן יחסית.. היום סוף סוף עשו מהפך, יש מכשיר לכל חור בגוף, וזה ממש תענוג. אשכרה כ-י-ף לי להתאמן במכון, מה שלא קרה מאז שהתחלתי להתאמן. אני יודע שזה לא עניינכם, אבל זה פשוט כל כך כיף שהייתי חייב לספר :jockey: יש פה מישהו במקרה מנהריה שמתאמן בקאנטרי קלאב? :1eye: |
טוב לשמוע :)
|
:disgust: אז כל האימון שלך מורכב מעבודה במכונות החדשות?:huh:
|
איזה כיף לך ..!
בהצלחה בחדר כושר החדש..! |
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=12626
קח תעשה שם טוב למכון שלך.. |
ציטוט:
ביקשתי מהמאמן שיעשה לי תכנית חדשה כי יש הרבה מכשירים חדשים וטובים ^^ ותודה! |
*עבר
|
כן עכשיו שמתי לב >_<
טעות שלי~ |
אז אתה מתאמן רק עם מכשירים?:cry_1:
|
כבר חשבתי פינקו אותך עם משקולות חופשיים כבדים או איזה מתקן לסקוואט או לחיצת חזה זה מה שחשוב במכון לי יש מכשירים בשפע אבל בחופשי בקושי אפשר להתאמן מצידי שייקחו את כל המכשירים של הכוסיות ויביאו כמה דברים בסיסיים ויוסיפו מוטות משקולות וספסלים
|
העיקר שזה עושה לך טוב, בהצלחה !
|
ציטוט:
הקטע שעכשיו הכל מסודר, לכל מכשיר יש עליו בצדדים משקולות ככה שלא יבוא לך בנאדם יקח לך את המשקולות ואתה צריך לחכות שהוא יסיים, אתה מתיישב על המכשיר והוא כאילו שלך בלי התסבוכת של מי המשקולות וכאלה. עכשיו אני יתאמן כמעט רק במכשירים, אולי כמה תרגילים במשקולות חופשיים. כן, זה עושה לי טוב :P |
ציטוט:
|
למה?
|
ציטוט:
|
הלוואי וגם אצלנו היו עושים שינוי
|
מה כל כך רע בעבודה במכשירים?
|
זהו, מה כל כך רע במכשירים? נכון שבמשקולות חופשיים אתה עובד גם על יצוב המשקולת, אבל אם אני לא עושה נכון אז זה לא אפקטיבי כמו במכשיר.
בכל מקרה, אני לא מאמין שזה יעשה את ההבדל וזה פשוט פי 2 יותר נוח במכשירים :) |
גם אצלנו מרחיבים עכשיו את המכון, יש מצב אפילו שיבנו פלטפורמה לתרגילי כח! :sbb2:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ