ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שיבולת שועל vs דגנים מחיטה מלאה (https://israelbody.com/showthread.php?t=8383)

שריר 21-04-07 16:52

שיבולת שועל vs דגנים מחיטה מלאה

אשמח אם מישהו יענה ויסביר מה ההבדל בין שיבולת שועל ודגנים מחיטה מלאה כמו דליפקאן או ברנפלקס. לפי טבלת הערכים התזונתיים ההבדל לא כזה משמעותי... אני מפספס משהו?

SiX PACK 21-04-07 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
אשמח אם מישהו יענה ויסביר מה ההבדל בין שיבולת שועל ודגנים מחיטה מלאה כמו דליפקאן או ברנפלקס. לפי טבלת הערכים התזונתיים ההבדל לא כזה משמעותי... אני מפספס משהו?

מאיפה אתה מירושלים?

Ori-Silver 21-04-07 16:56

ברוב הדגני בוקר יש פחות סיבים מ-ש"ש ובנוסף הם מכילים גם סוכרים.

שריר 21-04-07 16:59

מבשרת.
בדליפקאן יש אותה כמות סיבים, קצת יותר פחמימות ופחות או יותר אותם שומנים והכי חשוב- זה טעים!

Ori-Silver 21-04-07 17:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
מבשרת.
בדליפקאן יש אותה כמות סיבים, קצת יותר פחמימות ופחות או יותר אותם שומנים והכי חשוב- זה טעים!

אין בעיה תלך על הדליפקאן.

Moshe 21-04-07 17:23

בש"ש יש מינרלים וויטמנים שאין בדגנים

שריר 21-04-07 17:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
בש"ש יש מינרלים וויטמנים שאין בדגנים

תודה אבל זה כל כך קריטי? אם אוכלים ירקות יחד עם האוכל או מולטי ויטמין...

Deja Vu 21-04-07 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
מבשרת.

אני גם ממבשרת אחי איפה תמתאמן בן כמה?

Moshe 21-04-07 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
תודה אבל זה כל כך קריטי? אם אוכלים ירקות יחד עם האוכל או מולטי ויטמין...

נכון שזה לא קריטי אבל שיבולת שועל גם הוכחה כמורידה לחץ דם , כולסטרול ה"רע" , מאזנת סוכר ושומנים בדם...
יש לה המון יתרונות מה גם ש"ש זה מזון פחות מועבד מהדגנים לכן הוא בעדיפות , אם תאכל דגנים לא יקרה לך כלום..

שריר 21-04-07 17:48

[quote=Deja Vu]אני גם ממבשרת אחי איפה תמתאמן בן כמה?[/QUOTEאני רב השבוע לומד ברחובות (אוניברסיטה) אז אני מתאמן בחדר כושר שם. את האמת שמחר יש שביתה אז באמת אני צריך למצוא מקום פה אולי..חח
איפה אתה מתאמן?

Deja Vu 21-04-07 18:03

[quote=שריר]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אני גם ממבשרת אחי איפה תמתאמן בן כמה?[/QUOTEאני רב השבוע לומד ברחובות (אוניברסיטה) אז אני מתאמן בחדר כושר שם. את האמת שמחר יש שביתה אז באמת אני צריך למצוא מקום פה אולי..חח
איפה אתה מתאמן?

בויזן אם אתה מכיר....

שריר 21-04-07 18:10

[quote=Deja Vu]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
בויזן אם אתה מכיר....

כן שמעתי שניפתח ושהוא יפה.
תגיד כמה עולה שם כניסה חד פעמית אתה יודע במקרה?

Deja Vu 21-04-07 18:20

[quote=שריר]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
כן שמעתי שניפתח ושהוא יפה.
תגיד כמה עולה שם כניסה חד פעמית אתה יודע במקרה?

ממממ אני מאמין שבסביבות החמישים שקל אבל תיכול לעשות לשם גם כרטיסייה אם אני לא טועה זה יכול להיות מצוין למצב שלך אם לדוגמא פעם בשבועיים תרצה להתאמן פה בקשר למכון חסר בוא לטעמי כמה דברים בסיסיים כמו כלוב סקוואט וכמו מוט ישר רגיל וכמו שאן אפשרות לעשות לחיצת חזה בזווית אם מוט אולימפי הוא יפה אבל פחות מותאם למתאמנים רציניים אבל במבשרת זאת האופציה היחידה....

שריר 21-04-07 18:39

[quote=Deja Vu]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר
ממממ אני מאמין שבסביבות החמישים שקל אבל תיכול לעשות לשם גם כרטיסייה אם אני לא טועה זה יכול להיות מצוין למצב שלך אם לדוגמא פעם בשבועיים תרצה להתאמן פה בקשר למכון חסר בוא לטעמי כמה דברים בסיסיים כמו כלוב סקוואט וכמו מוט ישר רגיל וכמו שאן אפשרות לעשות לחיצת חזה בזווית אם מוט אולימפי הוא יפה אבל פחות מותאם למתאמנים רציניים אבל במבשרת זאת האופציה היחידה....

תודה על המידע!
כשהייתי מתאמן פה הייתי הולך לאוניברסיטה בהר הצופים- יש קצת נסיעה אבל הרבה מכשירים...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ