![]() |
סמית משין..(עזרה)
הייייי
אז יש שלי שאלה ביום שאימנתי את הגב אז כל המוטות החופשים היו תפוסים.. והמקום עצמו איפה שהייתי צריך לעשות היה גם תפוס.. אז הייתי צריך לעשות בנט אובר אבל לא הייה אז הלכתי לסמית ועשיתי שם את הבנט אובר .. והרגשתי טוב את כל גב יענו איך שהוא מתאמן ,הרגשתי שזה יותר כזה נוח.. אז השאלה שלי איפה יותר מומלץ לעשות בנט אובר בסמית משין או במוט חופשי.. תודה לעוזרים.. שבת שלום.. |
כי שיניתה לזווית שאתה לא רגיל אליה אחרי כמה אימונים אני מאמין שאתה
כבר תתרגל לזווית ואז לא יהיה משהו מיוחד בתרגיל .. בכל מקרה אני מציע לך לגוון אם אתה אוהב את שניהם .. בכל מקרה במוט חופשי התנועה יותר חופשית ולכן יש שימוש ביותר מייצבים .. בסמית התנועה יותר מוגבלת ולכן גם השימוש בשרירים מייצבים .. תקרא תהודעה שלי ותגבש דעה איך לשלב את הסמית בתכנית :) |
ציטוט:
חח תודה... בקיצור אני יעשה בסמית וזהו כי אני חורש על מוט חופשי הרבה חודשיםם... או שזה לא טוב.. יענו זה יותר מסוכן או מה.. כי לרוב כולם עושים חופשי ולא בסמית אז מה הבעיה?.. |
תראה הסמית בד"כ גורם ליותר פציעות כי התנועה לא טבעית בו אלא יותר תנועה של רובוט אם אתה מבין למה אני מתכוון ...
בכל מקרה אני לא יודע אם בתרגיל הספציפי הזה שאתה עושה יש סכנה לפציעה אבל נניח בסקוואט לסמית יש חסרון גדול שהוא הגורם לפציעה .. בקשר למה לעשות עזוב אותך מה כולם עושים תעשה מה שעובד עליך אחי .. בקשר לגיוון אם אתה עובד פעמיים בשבוע על אותו שריר יכול להיות נחמד לעשות אימון ככה אימון ככה אבל זה לא קריטי .. |
ציטוט:
או קיי תודה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כדי לגוון ולהתאים תרגילים לעמך לפי הרגשה אישית ולא ללכת על דבר אחד או על משהו שמישהו אחר המליץ לך .. |
כנראה הביצוע שלך בתרגיל החופשי הוא לא טוב ולכן אתה מרגיש את הגב יותר טוב בסמית' מאשין.
|
ציטוט:
חח אני לא חושב אני מאוד מקפיד על הביצוע שלי.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ