ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סמית משין..(עזרה) (https://israelbody.com/showthread.php?t=8296)

StaSus 20-04-07 11:25

סמית משין..(עזרה)

הייייי
אז יש שלי שאלה ביום שאימנתי את הגב אז כל המוטות החופשים היו תפוסים.. והמקום עצמו איפה שהייתי צריך לעשות היה גם תפוס..
אז הייתי צריך לעשות בנט אובר אבל לא הייה אז הלכתי לסמית ועשיתי שם את הבנט אובר .. והרגשתי טוב את כל גב יענו איך שהוא מתאמן ,הרגשתי שזה יותר כזה נוח..
אז השאלה שלי איפה יותר מומלץ לעשות בנט אובר בסמית משין או במוט חופשי..
תודה לעוזרים..
שבת שלום..

YNZ 20-04-07 11:28

כי שיניתה לזווית שאתה לא רגיל אליה אחרי כמה אימונים אני מאמין שאתה
כבר תתרגל לזווית ואז לא יהיה משהו מיוחד בתרגיל .. בכל מקרה אני מציע לך לגוון אם אתה אוהב את שניהם .. בכל מקרה במוט חופשי התנועה יותר חופשית ולכן יש שימוש ביותר מייצבים .. בסמית התנועה יותר מוגבלת ולכן גם השימוש בשרירים מייצבים .. תקרא תהודעה שלי ותגבש דעה איך לשלב את הסמית בתכנית :)

StaSus 20-04-07 11:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ynz
כי שיניתה לזווית שאתה לא רגיל אליה אחרי כמה אימונים אני מאמין שאתה
כבר תתרגל לזווית ואז לא יהיה משהו מיוחד בתרגיל .. בכל מקרה אני מציע לך לגוון אם אתה אוהב את שניהם .. בכל מקרה במוט חופשי התנועה יותר חופשית ולכן יש שימוש ביותר מייצבים .. בסמית התנועה יותר מוגבלת ולכן גם השימוש בשרירים מייצבים .. תקרא תהודעה שלי ותגבש דעה איך לשלב את הסמית בתכנית :)

חח תודה... בקיצור אני יעשה בסמית וזהו כי אני חורש על מוט חופשי הרבה חודשיםם...
או שזה לא טוב.. יענו זה יותר מסוכן או מה.. כי לרוב כולם עושים חופשי ולא בסמית אז מה הבעיה?..

YNZ 20-04-07 12:47

תראה הסמית בד"כ גורם ליותר פציעות כי התנועה לא טבעית בו אלא יותר תנועה של רובוט אם אתה מבין למה אני מתכוון ...
בכל מקרה אני לא יודע אם בתרגיל הספציפי הזה שאתה עושה יש סכנה לפציעה אבל נניח בסקוואט לסמית יש חסרון גדול שהוא הגורם לפציעה ..
בקשר למה לעשות עזוב אותך מה כולם עושים תעשה מה שעובד עליך אחי ..
בקשר לגיוון אם אתה עובד פעמיים בשבוע על אותו שריר יכול להיות נחמד לעשות אימון ככה אימון ככה אבל זה לא קריטי ..

StaSus 20-04-07 12:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ynz
תראה הסמית בד"כ גורם ליותר פציעות כי התנועה לא טבעית בו אלא יותר תנועה של רובוט אם אתה מבין למה אני מתכוון ...
בכל מקרה אני לא יודע אם בתרגיל הספציפי הזה שאתה עושה יש סכנה לפציעה אבל נניח בסקוואט לסמית יש חסרון גדול שהוא הגורם לפציעה ..
בקשר לגיוון אם אתה עובד פעמיים בשבוע על אותו שריר יכול להיות נחמד לעשות אימון ככה אימון ככה אבל זה לא קריטי ..

או קיי תודה..

SiX PACK 20-04-07 12:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ynz

סקוואט בסמית יכול להקל עליך אם יש לך פציעה, והוא גם יכול למנוע אותה כמו שהוא יכול לגרום לה, אים פה שחור על גבי לבן. וסטס, תפסיק לאכול צ'יפס יא מגודל.

YNZ 20-04-07 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
סקוואט בסמית יכול להקל עליך אם יש לך פציעה, והוא גם יכול למנוע אותה כמו שהוא יכול לגרום לה, אים פה שחור על גבי לבן. וסטס, תפסיק לאכול צ'יפס יא מגודל.

לגוף יותר בריא תנועה חופשית וזו עובדה ..

StaSus 20-04-07 12:56

ציטוט:

חחחחחח הפסקתי מאתמול..:wiggle:

SiX PACK 20-04-07 12:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ynz
לגוף יותר בריא תנועה חופשית וזו עובדה ..

אני מסכים איתך ומעדיף חופשי בהרבה, אבל לפעמים הסיכוי שעבודה חופשית תוביל לפציעה יותר גדולה מעבודה עם מכונות. זה משתנה מאחד לאחד ומסוג התרגיל והמכונה שבה משתמשים, יכול מאוד להייות שיתחילו לך כאבים בעבודה חופשית, וכשתעבור למכונה אתה לא תרגיש אותם.

YNZ 20-04-07 14:30

ציטוט:

אני מסכים איתך ומעדיף חופשי בהרבה, אבל לפעמים הסיכוי שעבודה חופשית תוביל לפציעה יותר גדולה מעבודה עם מכונות. זה משתנה מאחד לאחד ומסוג התרגיל והמכונה שבה משתמשים, יכול מאוד להייות שיתחילו לך כאבים בעבודה חופשית, וכשתעבור למכונה אתה לא תרגיש אותם.

אכן ההבדל בין הזוויות של התרגיל יכול לפעול גם לטובה וגם לרעה ולכן תמיד
כדי לגוון ולהתאים תרגילים לעמך לפי הרגשה אישית ולא ללכת על דבר אחד
או על משהו שמישהו אחר המליץ לך ..

igorek 20-04-07 14:51

כנראה הביצוע שלך בתרגיל החופשי הוא לא טוב ולכן אתה מרגיש את הגב יותר טוב בסמית' מאשין.

StaSus 20-04-07 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
כנראה הביצוע שלך בתרגיל החופשי הוא לא טוב ולכן אתה מרגיש את הגב יותר טוב בסמית' מאשין.

חח אני לא חושב אני מאוד מקפיד על הביצוע שלי..

igorek 20-04-07 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
חח אני לא חושב אני מאוד מקפיד על הביצוע שלי..

תעלה סירטון.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ