![]() |
ממציאי הפוזינג
הנושא שונה מעט:הפוזינג מתחילת ימיו ועד היום דיון בנושא של הפוזינג והפוזות השונות הממציאים ו"אמני הפוזינג"
תצרפו גם סרטונים וכו אם אתם רוצים... |
כל ילד יעלה על הרעייון לעשות פרונט דאבל בייספס כדי להציג את שריריו, או מוסט מוסקולאר...
|
נכון .. זה בא טבעי
|
בטוח יש מישהו שהמציא את זה,שנתן לזה את השמות והכניס את הפוזות רשמית לתחרויות או משהו בסגנון
|
נגיד פריסות גב לא היו חלק מהפוזינג הרשמי בהתחלה....
|
לא יודע לגבי הממציאים ,אבל יש אנשים בולטים לאורך ההיסטוריה שהעלו את הפוזינג לרמה של אומנות
אד קורני ארנולד פרנק זיין מלווין אנת'וני הוא ממשיך מודרני של המסורת הזאת.. |
כן נכון, עוד לפני שהסתכלתי על תחרויות חשבתי על כל הפוזות לבד
מלווין אנתוני באמת זז ממש יפה הוא כולו גמיש כזה |
אני תמיד אמרתי שמלווין אנתוני הוא :king:
הוא משלב פופינג, לוקינג ווויבינג ביחד עם הפוזינג ובנוסף לאסתטיקה ולסימטריה שלו, זה שילוב מנצח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תהנה :] |
ציטוט:
|
בואנה מלווין אנטוני הזה מטורף! אם קאטלר היה יודע לעשות כזה פוזינג מזמן הוא היה זוכה =]
|
איזה פוזינג מרהיב וואו:|
מה דעתכם שנשים פה גם סרטונים של פוזינג מעניין ומיוחד לאורך השנים? |
הפרפורמרים הטובים ביותר: מלווין אנטוני, דארם צ'ארלס, וקינג קמאלי.
עם זאת, יש לזכור שהפוזינג נועד בעיקר לבדר את הקהל, אין לו כל משמעות בניקוד הכללי. |
אבל יש לו משעמות בהצגת השריר בצורה הטובה ביותר מה שאני מאמין תורם לניקוד אם לא תציג את השריר באופן טוב הוא עלול להראות פחות טוב
|
ברמות האלה כולם מציגים מספיק טוב כדי שייראו מה יש ומה אין.
כל האקרובטיה והוירטואוזיות זה יפה לעין - אבל לא משמעותי לדירוג. קינג קמאלי היה פוזר מדהים אבל באדי בילדר בינוני שלא הגיע לכלום. |
מי אני שאתווכח עם מקצוען;]
|
הפוזינג שהכי הדהים אותי היה של כריס קוק בiron man 2006 , אני עד היום זוכר שהסתכלתי בו ואמרתי שאני אעשה בדיוק אותו דבר על הבמה כשאני אעלה...
זה לא רק הפוזה עצמה זה גם הדרך שבה הם משלבים אותן אחת עם השניה במעברים טובים ולהישאר במראה ''מחמיא'' כל הזמן |
היום כולם עושים את אותו פוזינג. לחלק זה יוצא בסדר, לחלק מגוחך. הפוזינג של רוני הוא בדיחה, הפוזינג של מרקוס הוא בדיחה, ג'יי ואפילו דארם צ'ארלס גם בכלל לא משהו. תראו קטעים מהאולימפיות של 1980 עד 1990, תראו את בוייאר קו, איך הפוזינג שלו שונה מיוסופ וילקוש, איך הפוזינג של וילקוש שונה מזה של מקאווי, מקאווי שונה מהייני וכו... כולם מיוחדים ומה גם ששולטים בכל תנועה ותנועה. תראו למשל את האצילות של שילוב התנועות של פרנק זאיין, תוך כדי שהוא משתמש בפוזות שיבליטו עוד יותר את התכונות הבולטות שלו, וכל זה תוך כדי שמירה על הבעת פנים סימפטית ורגועה. עכשיו תשוו את זה להשתטות של רוני וההליכות שלו מקצה אחד של הבמה לקצה השני עם כל הכרס בחוץ והחיוך המזוייף והמאומץ של ג'יי.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ