ציטוט:
פורסם במקור על ידי יiסי
יש לי כמה שאלות שלא ממש קיבלתי עליהם תשובה חד משמעית אף פעם ואלו הן:
א) מהן הסיבות העיקריות לג'ינו? האם ג'ינו יורד בחיטוב רצחני? האם רופאי משפחה מכירים את המונח הזה?
ב) התחלתי חיטוב ע"פי תוכנית אימון מתאימה ותפריט תזונתי מתאים . מתי אני מפסיק להשתמש באותו תפריט? אחרי שהגעתי לאחוז שומן הרצוי מה אני אוכל? מה שבא? מפסיק אירובי?
ג) האם יש דבר כזה אדם רזה ללא מסת שריר שיש לו בגוף כוח (למשל הישגים בלחיצת חזה) כמו לאדם בעל מסה גדולה?
ד) אם יש לי בשבוע 2 ארוחות (יום שישי בערב ויום שבת בצהריים) שאני לא יכול להוציא בהם את הטונה במים שלי ולאכול כי פשוט יסקלו אותי... אך אני יכול לאכול רק דג ועוף לדוגמא. מה אעשה בשתי הארוחות השבועיות המשפחתיות הללו?
|
א) גינו - גניקומסטיה, את המונח גניקומסטיה רופאי משפחה יכירו, אבל אני לא חושב שיש לך הרבה מה להתיעץ איתם בנושא, הדבר נגרם בגלל עודף אסטרוגן בגוף, גוש גניקומסטיה, הוא גוש שלא יורד בחיטוב, הוא לא יורד בשום צורה חוץ מאשר בניתוח, אלא אם אתה עוד בגיל ההתבגרות ויכול מאוד להיות שזה ירד עם הזמן.
ב) בקשר לתפריט, כשתסיים עם החיטוב ותגיע לתוצאות הרצויות, מטבע הדברים תעבור לתפריט אחר, תחזוקה או עליה במאסה, ההחלטה היא שלך אם לשלב אירובי או לא גם אחרי החיטוב.
ג) אתה מדבר על אדם בעל כוח שלא רואים עליו הרבה שריר, לעומת אדם שרואים שהוא יותר "מנופח" , תשמע יש אנשים שעובדים על כוח, וזו צורת עבודה שונה , בכל מקרה הכוח שלך יעלה כשתעלה במאסה, לא משנה באיזו צורה תעבוד, כי פשוט מאוד אתה בונה עוד שריר = עוד כוח.
ד)תאכל רק דג, ועוף, לא יקרה כלום, ודג בלי לחם זה מעולה, מקור שומן וחלבון מעולה, תלוי איזה חתיכה מהעוף אתה תאכל, עדיף חזה כמובן.
|