![]() |
התייעצות | שורפי שומן גיל 21/18
אהלן חברים.
לאחרונה ניתקלתי בכמה דעות שאומרות שלא מומלץ לחשוב אפילו להשתמש בתוספים כלשהם כשאני לא הגעתי לגיל 21. ל18 הגעתי אבל הגדילה שלי בשיאה לכן לא מומלץ. זה נכון? [אני יכול לחשוב על כמה סיבות למה זה נכון] אבל אני אשמח לשמוע דעות למה זה לא נכון. [בתור אחד שרזה באופן טבעי לגמרי למעלה מ15 אחוז שומן ו30 קילו. אבל רוצה להגיע לאחוזים הנמוכים יותר.] (וזאת על ידי כמובן דיאטה חזקה וחדה) |
שטויות במיץ חרטא עצבנית וחזה עוף מקולקל.
זהו לא צריך להסביר פשוט לך למי שאמר לך את הדעה הזאת ותשתין עליו. |
שורף שומן זה חד משמעית LIPOCUT
http://www.israelbody.org/%D7%9C%D7%...B%D7%A9%D7%A8- |
אוקי תודה רבה על התגובה,
לא ממש רציתי להיכנס לזה, אבל אם כבר הזכרת את הסוג.. אז למה לא lipo 6 שיש בפנים יהומבין? או למה לא יהומבין בכללי? או קלן? [רק לתקופת החיטוב הראשונה שלי ומישם אני אמשיך עד הגיוס הקרב ובא בקיץ?] מקווה שאפשר לדבר על זה אם לא תאמרו לי |
קשקוש
אנשים מבלבלים את המוח על דברים שאין להם מושג אף פעם לא הבנתי אנשים כאלה זה כמו שאני אלך עכשיו לתת פרשנות על אולימפיאדת החורף |
אין בעיה לצרוך תוספים
אותם אנשים דיברו כנראה על חומרים אסורים בכל מקרה דיאטה בחיטוב יותר חשובה, שורפי שומנים מומלץ להכניס מאמצע החיטוב ולא בשלבים הראשונים |
ציטוט:
ואם אני לא טועה זה גם עקב הנוזלים נכון ? השלבים הראשונים זה כל הנוזלים וכו' וכו' .. ואם אני מרגיש קצת תקוע אז זה כביכול נותן לי סוג של פוש.. אוקי הבנתי לגמרי תודה רבה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ