![]() |
אחרי תקופת חיטוב, איך מעלים מאסת שריר ולא שומן ?
שלום לגורו'ס הבודיבילדינג.
אני תוהה, אני בתקופת הורדת אחוזי שומן, לאחר שירדתי בקלוריות והגעתי למשקל מטרה, אני הולך להעמיס קלוריות ולהמשיך לעבוד במכון, השאלה היא - משהו פה לא ברור לי הבנתי ששריר לוקח בערך פי 4 יותר זמן להעמיס מאשר שומן, אז אם אעלה בקלוריות איך אני מבטיח שלא אעלה בשומנים ואז לא עשיתי כלום ? תודה על כל העזרה. |
אתה עולה במשקלי עבודה ושהם נתקעים מוסיף אוכל עוד 200 קלוריות ככה. וככה אתה מתקדם משקלי עבודה, משקל עבודה עולה מסה גוף עולה
יש? |
אי אפשר לעלות רק מסת שריר. אפשר לצמצם את עליית השומן במאסה ולא חייבים להגיע ל20+ א.ש
|
אור תודה אחי, איך זה עובד לך, אתה סופר קלוריות ?
|
בגדול כן יש תפריט תזונה וכמה שיותר נצמד לזה... כיום אוכל משהו כמו 3500 קלוריות וזה עולה ככה לאט לאט לפי התקדמות האימונים. משקל עבודה נתקע מעלה באוכל
|
אני לא פותח פה ויכוח, אבל הקשר הוא לא רק במשקלי עבודה עולים או לא, תסתכל במראה ותתקדם לפי זה, תעמוד על המשקל ותתקדם לפי זה... אין קשר לאם תרים יותר או לא, ממש אין קשר! חד וחלק אין קשר!!!
אתה צריך לישון הרבה [8 שעות ביום לפחות] לאכול מספיק חלבון יומי [2 גרם לקילו משקל גוף לפחות] ולהתאמן נכון, לא רק עלייה במשקלים אלא גם נפח אימונים, ואם אתה מתכנן להעלות נקי אז גם לעשות אירובי תוך כדי מאסה... בהצלחה. |
גם אם הוא לא יעלה משקלי עבודה,הוא יגדל. יש לי במכון שני חבר׳ה שחיפים שאחרי שראיתי אותם עושים דדליפט 160 קילו אמרתי פאק דיס שיט אני פורש מליפטינג ומתחיל לשלב גם 8 חזרות וגם 5 חזרות עם משקל כבד.. מסכים עם כל מה שרשמתה אור..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ