![]() |
מסה
קיבלתי מהחדר כושר תוכנית ab לעליה במסה אני ירשום אותה פה ותגידו איך היא
a לחיצת חזה מוט 3 סטים של 10 לחיצה חזה שיפוע חיובי עם משקולות 3 סטים של 12 מקבילים רחב גרביטון 3-12 סקוט עם מוט 3-12 מכרעים סטטים עם משקולות3-12 לחיצה רגליים פלטות-3-12 כפיפה כפית במכונה (תאומים) 2-15 b מתח בגרביטון 3-12 פולי עליון לפנים 3-12 פול אובר בפולי עליון 2-10 לחיצת כתפיים עם משקולות בעמידה 3-12 כפיפת כתף עם משקולת יד יד 3-12 הרחקת כתף אופקית בקינזס 3-12 לחיצה צרה עם מוט3-12 פשיטת מרפקים פולי עליון עם מוט 3-10 שרשמתי אותה בפורום אחר רשמו לי חרא תוכנית, עדיף לי ללכת על ה-ss קראתי על ה-ss ועל 5 התרגילים האלה, זה בדוק תוכנית לעליה במסה? אני מתאמן חדש ואני רוצה להתנפח.. יש לי ganner supermass של dyamtiz אני בן 16 מטר 78 שוקל 68 13 אחוז שומן, מבחינת כוח לא הכי חזק בעולם ,סביר. ללכת על ה-ss או על ה-ab ? המטרה שלי זה לנפח ואז לחטב.. או שבכלל אני צריך תוכנית אחרת? |
Up o_o
|
Ss היא תוכנית כוח,
כל עוד אתה מתאמן מתחיל כמעט ולא משנה מה אתה תעשה אתה תגדל...... Ss תקדם אותך במשקלי עבודה תוך כדי ואז שתגיע למצב [אם תרצה] שאתה מתחיל להתאמן לבניית גוף [בודי- בילדינג] אתה תוכל להתאמן בצורה יותר רצינית ועם בסיס חזק.... אני מאמין שכדאי לך לעשות ss 4 או 5 חודשים, אחרי זה 5x5 סטרונג ליפטס חודשיים שלושה ורק אז לעבור לפיצולים בסגנון ab וכדומה.... פעם הייתי אומר לך לך ישר על ab שזה מאסה התחלתית נטו, היום נראה לי הגיוני להתחזק קצת קודם... בהצלחה. |
|
ציטוט:
אני לא רוצה ליהיות באדי בילדר, אני רוצה גוף חטוב ויפה לקיץ כמו Fitnes model ובתוכנית SS להשתמש בגיינר? ( יש לי כבר גיינר השאלה האם להשתמש בו בתוכנית הספציפית הזאת או לחכות שאני יעבור לAB |
חחחחחחחחחחחחחחחח, אנשים חושבים שאתה מתאמן יומיים [או שנתיים] ואתה תהיה באדיבילדר...חחחחח...
גם אם תתאמן כמו באדי בילדר במשך שנתיים 3 לא תהיה באדי בילדר... תתחיל ss ותעבוד טוב... תעשה את זה לפחות 4 או 5 חודש כדי שזה באמת ייתן משהו... ואז תעבור לab... בקשר לגיינר זה לא רלוונטי מתי תיקח, השאלה זה אם אתה צריך או לא, לא לוקחים סתם דברים, רק אם חסר לך קלוריות כדי לגדול תוסיף גיינר... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ