ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מסה או אסתטיקה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=8054)

Deja Vu 16-04-07 20:57

מסה או אסתטיקה?

אך הייתם מעדיפים ליראות בקיץ 90 קילו על 16 אחוז שומן או 70 קילו על שמונה סתם מעניין אותי למי פה יותר חשוב המסה מאשר האסתטיקה אז יאללה זרקו מה הייתם מעדיפים

Ilan-V 16-04-07 20:57

אסתטיקה

ofirdesign 16-04-07 20:58

ברור שאסטתטיקה

P-a-n-1-c 16-04-07 20:58

אסתטיקה.

SiX PACK 16-04-07 20:59

עלייה במאסה זה רק אמצעי, אף אחד באמת לא רוצה להראות ככה..

70 קילו זה קצת, אבל הייתי מעדיף להראות איך שאני עכשיו...

אסטטיקה.

Nareznoy 16-04-07 20:59

אסתטיקה, מסה בלי אסתטיקה דוחה בנות

Ilan-V 16-04-07 21:00

אחי תקשיב כולם פה.. עולים במסה וזה כדי שבסופו של דבר יהיה אפשר לחטב ולהיראות טוב אסתטי אז ברור שיגידו אסתיטיקה כי אם אני לא טועה זאת המטרה של הרוב פה לא

Mazoz3 16-04-07 21:02

אסתטיקה כמובן, אבל - כולם הרי כאלה... אפילו מתחרים עולים במסה בצורה מטורפת בשביל לחטב בסוף ולהיראות אסתטים.

Ilan-V 16-04-07 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
אסתטיקה כמובן, אבל - כולם הרי כאלה... אפילו מתחרים עולים במסה בצורה מטורפת בשביל לחטב בסוף ולהיראות אסתטים.

מה שאמרתי:whistle:

Deja Vu 16-04-07 21:04

ברור שהרוב יעדיפו תאסטטיקה ושהעלייה במסה זה רק אמצעי בשביל להגיע למטרה הסופית אבל מעניין אותי אם יש פה איזה פריק שבשביל עוד כוח ואיזה כמה קילו שריר יעדיף להיות באחוז שומן גבוהה לדוגמא המאמן שלי בסביבות העשרים אחוז שומן כבר שנים אני אומר לו למה תלא מחטב הוא אומר לי שהוא לא רוצה לרדת 20 קילו בשביל להיות חטוב והוא מעדיף להיות ככה

Ilan-V 16-04-07 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
ברור שהרוב יעדיפו תאסטטיקה ושהעלייה במסה זה רק אמצעי בשביל להגיע למטרה הסופית אבל מעניין אותי אם יש פה איזה פריק שבשביל עוד כוח ואיזה כמה קילו שריר יעדיף להיות באחוז שומן גבוהה לדוגמא המאמן שלי בסביבות העשרים אחוז שומן כבר שנים אני אומר לו למה תלא מחטב הוא אומר לי שהוא לא רוצה לרדת 20 קילו בשביל להיות חטוב והוא מעדיף להיות ככה

כל אחד והשיגעונות שלו

Johnny 16-04-07 21:09

90 קילו על 16 אחוז שומן זה לא הרבה, לפחות לא בגובה שלי. אם כבר בגובה 175 אז כן הייתי מעדיף 90 קילו.

Deja Vu 16-04-07 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
כל אחד והשיגעונות שלו

הכי הורג אותי שהוא אוכל סרטים שהוא יגיע למאה ועשר קילו[כרגע הוא תשעים]הוא יירד למאה קילו ויהיה חטוב והבן אדם כבר עשרים אחוז שומן גם אם הוא יעלה יחסית נקי[שבהתחשב בעובדה שהוא מתאמן כבר איזה עשרים שנה זה נתון בלתי אפשרי] עכשיו בשביל להגיע לאחוז שומן נורמלי הוא צריך לרדת איזה 15 קילו שרובם המוחלט שומן קיצר עזבו חי בסרטים עוד מאמן שלא מבין כלום וההוכחה הכי טובה לזה זה גוף שלו

Ilan-V 16-04-07 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
הכי הורג אותי שהוא אוכל סרטים שהוא יגיע למאה ועשר קילו[כרגע הוא תשעים]הוא יירד למאה קילו ויהיה חטוב והבן אדם כבר עשרים אחוז שומן גם אם הוא יעלה יחסית נקי[שבהתחשב בעובדה שהוא מתאמן כבר איזה עשרים שנה זה נתון בלתי אפשרי] עכשיו בשביל להגיע לאחוז שומן נורמלי הוא צריך לרדת איזה 15 קילו שרובם המוחלט שומן קיצר עזבו חי בסרטים עוד מאמן שלא מבין כלום וההוכחה הכי טובה לזה זה גוף שלו

חחח בדיוק באתי לשאול אותך איך הגוף שלו ניראה אבל כבר אמרת הכל חח :1eye:

Leo 16-04-07 21:19

דרך הזהב..........

SuzukiR 16-04-07 21:21

אני הייתי רוצה ת95קילו על 8אחוז שומן כמובן שיהיה פרופורציות וכו

זה מה שאני הייתי רוצה

Deja Vu 16-04-07 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
חחח בדיוק באתי לשאול אותך איך הגוף שלו ניראה אבל כבר אמרת הכל חח :1eye:

שלא תבין לא נכון הוא ענק ויש לו פוטניצאל להראות מפחיד אחרי חיטוב אבל כבר כמה שנים שהוא נשאר באותו אחוז שומן ואפילו עולה אשכרה יש לו כרס לבן אדם אן מטרות ראליות הוא רוצה להיות חטוב על מאה קילו חח חי בסרט הוא יודע שעכשיו אחרי חיטוב רצחני הוא ישקול איזה 75 והוא מעדיף להיות גוש ענק חסר פרופורצייה ואסטטיקה ולא תגיד הוא לא משקיע זה אשכרה כל החיים שלו אוכל לפי תפריטים לוקח מלא תוספים וכל זה אני כבר ממזמן לא מקשיב לו התוכנית האחרונה שהוא בנה לי לעלייה במסה הייתה שני סטים לשריר גדול בשבועעעעע אשכרה אדיוט

SiX PACK 16-04-07 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR

זה מה שאני הייתי רוצה

אני הייתי רוצה יגואר ופורד מוסטנג קלאסית בחנייה, כולל וילה על החוף בהאוואי ואישה כוסית נינפומנית..

Ilan-V 16-04-07 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני הייתי רוצה יגואר ופורד מוסטנג קלאסית בחנייה, כולל וילה על החוף בהאוואי ואישה כוסית נינפומנית..

אותי יספק BMW ופנטאאוס לא רע בתל אביב..

Deja Vu 16-04-07 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR

זה מה שאני הייתי רוצה

גם אני אחי אבל זה לא עונה על השאלה השאלה זה אך הייתה מעדיף ליראות בלי שתוכל לחולל שינויים או 70 קילו חטוב בטרוף או תשעים קילו אם אחוז שומן די גבוהה זה כל העניין תצריך לבחור ברור שרובינו רוצים לשלב אבל אם הייתה צריך לבחור בן השניים מה הייתה מחליט[סעמק זה מזכיר לי תדילמות האלה שאומרים לך להחליט במי הייתה יורה בבן שלך או באשתך ודברים כאלה אם היה ביצפר לבאדי בילדרים בטח ככה היו מלמדים אותנו על מצפון חח ועברית היו מלמדים כמו יוגי אם" היא מילת תנאי, למשל: אם היה לי משהו לאכול במקרר, לא הייתי רעב. חחחחח וואי זה רעיון גאוני ביצפר לבאדי בילדרים תרואה בקפיטריה יש לך טונות במים פסטרמה דלת שומן לחם קל גיינרים אבקות חלבון וכל שלוש שעות יש לך הפסקה גדולה שתיכול לאכול בא במקום לאכול בזמן שעורים כמו עכשיו]:jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ