![]() |
עזרה|האם אני מתאמן נכון?
שלום,
רציתי לשאול לגבי האימונים שאני מבצע: 1)נכון להיום אני מתאמן שתוכנית שמורכבת משבוע ראשון שהדגש עליו הוא יותר אימונים של כלל הגוף (המון סקווט ותרגילים שמשלבים כמה שרירים יחד) ומעט תרגילים פרטניים. שבוע שני הוא תרגילים יותר פרטניים של 2-3 שרירים כל אימון (בשבוע זה אני משתדל לבצע אימונים במשקל גבוה). כל שבוע אני מבצע 3 אימוני אירובי מסוגים שונים, בד"כ עם אימון משקולות לפני/אחרי. מה יהיו התוצאות של אימון כזה לאורך זמן? 2) מהו הזמן המקסימלי שאמור לקחת אימון כוח? 3) מהו הזמן המקסימלי שאמור לקחת אימון אירובי ואחריו אימון כוח (ע"מ שישאר יעיל ולא יגרר יותר מדיי זמן)? תודה על העזרה! |
1.לגבי תוצאות מה אתה מחפש זה השאלה ??
2. שעה ורבע 3. אני לא עובד בעד אירובי ואחרי זה כוח. אני עושה את זה הפוך אז מי שהוא ככה שיגיב לך |
1) השאלה היא מה יקרה אם אני אמשיך בתוכנית ככה, אני רוצה להעלות מסה (לא בהרבה) ולהתחזק ולהתחטב.
|
היה קשה לך לעלות מסה ביחד עם אירובי כמו שאתה עושה אתה צריך כמויות של אוכל אתה צריך להתמקד שאימון הראשון שרשמת ולעלות יותר משקלים כל אימון...
לגבי האירובי במידה ואתה עושה תעשה אחרי האימון ולא לפני שמור את הכוח וכך בחשבון שאתה צריך להוסיף עוד כמות יפה של אוכל במידה ןאתה עושה גם אירובי... |
הבנתי.. ולגבי שאלה 3?
|
לא יודע מי אמר לך לעשות את מה שאתה עושה, אבל ההגדרה לזה היא אימון יותר פונקציונאלי,
זה לא באדיבילדינג ולא אימוני כוח ולא אימוני אירובי.... אם אתה מחפש את המטרות שאמרת, אתה צריך להבין שאתה צריך להחליט וללכת בכיוון של המטרות האלה. לדעתי, אתה צריך תוכנית כוח בסגנון 5x5 לחודשיים 3 פעמים בשבוע, כדי להתחזק, אחרי זה לעבור לabxxabx או משהו כזה שייתן 4 אימונים בשבוע שהם יותר חימום לבודי בילדינג למשך שלושה חודשים או אפילו יותר לפי תחושה ותוצאות, ואחרי זה להתחיל באמת להתקדם למטרה שלך, abc או אפילו abcd בקשר לאירובי, אין מניעה שתעשה אירובי גם בזמן 5x5 וגם בזמן הab או abc abcd וכו', אבל! וזה אבל חשוב, את האימוני אירובי עדיף שתפצל ללפני אימון אירובי קל של 10 דקות, לחמם את הגוף [קל באמת!] ואחרי אימון 15 דקות או 20 דקות קצת יותר חזקות כדי באמת להרוויח מזה... בלי קשר אני מקווה שיש לך תפריט תזונה סביר + ושאתה יודע מה אתה עושה... זאת התחלת התורה של זה על רגל אחת... בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ