![]() |
יש בעיה בלאכול 1 ק"ג אורז מבושל כל יום?
אז ככה, אני מתאמן במסה קרוב לחודש - חודשיים. יש לי תפריט והכל.
התפריט שלי בנויה בצורה כזאת שכבר בארוחה השלישית (ארוחת צהריים) אני מגיע לערכים גבוהים ומספיקים של חלבונים ושומנים, אני מגיע לבערך 120-130 חלבונים ועוד הרבה שומן (אפילו יותר מדי) 70 שומן בערך (אני שוקל 56)... מה שכן חסר זה קלוריות, חיפשתי מאכל שיש לו כמות גבוהה של קלוריות, כמה שפחות חלבון וכמה שפחות שומן - והמאכל הזה הוא אורז. אני חשבתי לעשות ככה: בארוחה הרביעית שלי (אחר צהריים) לאכול כ400 גרם אורז מבושל. בערב, לאכול עוד 350 אורז ולקראת השינה עוד 250 גרם אורז. זה בדיוק כמות הקלוריות שחסרות לו וזה פתרון מושלם. אבל... חבר שלי מזיין לי את השכל שזה לא נורמאלי לאכול קילו אורז מבושל, שזה יפגע בכבד/ינפח תבטן ואני יודע מה... אז השאלה היא כזאת. תתעלמו מחוסר גיוון, טעם ודברים שהם שוליים ואפשר להתעלם מהם, האם בריאותית - יש בעיה בלאכול קילו אורז מבושל ביום? כאשר הקילו הזה מחולק ל3 ארוחות? תודה על העזרה |
תאכל בלי חשבון.רק ממליץ לך על אורז מלא. ואיך לא מצאתה? מה עם אגוזי מלך? ב 100 גרם יש 700 ק' והשומן איכותי ביותר! יש גם חמאת בוטנים,חלב,חלבה פיתה מחיטה מלאה. פיתה מסכנה אחת שוקלת 100 גרם אפילו קצת יותר. תאכל 2 פיתות יש לך כבר 500 קלוריות.בקיצור לא חסר..
|
ציטוט:
עוד תשובות בבקשה |
אתה דבע רצח אה?! קילוגרם אורז מבחינתך זה בסדר גמור אבל 2 פיתות מחיטה מלאה זה כבר ממש לא בריא. מאיפה טיפשים כמוך נופלים אלוהים ישמור
|
ציטוט:
|
הסברתי לך יפה מאוד זה אתה זה שזילזלתה.
|
ואני שואל את עצמי, עד מתי לאנשים תת רמה כמו איגור עד מתייייייייייייייייייייייייייייייי יא בלאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
|
איגור נתן תשובה אמיתית ונכונה ואתה עף עליו????
תאכל 100 גרם אגוזים ו100 גרם שקדים ביום ויש לך 1200 קלוריות מתנה... ובקשר לשומן אז אין בכלל השוואה בין השומן הטוב [באופן חד משמעי] שבאגוזים ושקדים לבין כל שומן אחר... בהצלחה. |
ואין לי מושג מה אתה אוכל שאתה מגיע לכל כך הרבה שומן...:/
תרשום פה את התפריט המלא שלך... בלי להעליב ובלי מריבות אני דיי בטוח שמשהו שם לא בסדר... |
1 קילו אורז אחרי בישול זה לא הרבה בכלל... ואין שום בעיה לאכול את זה. יפה שאתה מתרחק מפיתה יש לך ראש טוב. אבל לקראת השינה להתבסס על פחמימות זה רעיון גרוע. תפצל את הפחמימות והחלבונים בצורה שווה במהלך כל היום.
|
ציטוט:
בכל מקרה,כשלא עונים לא טוב כשעונים גם לא טוב.. דיי לבכיינות כבר. ומה רע בפיתות לעזאזל |
ציטוט:
|
עזוב אל תענה לו כל שריר שגדל לו על היד כל תא שריר שנעלם במוח
|
ציטוט:
ולידע כללי אין תאי שריר במוח...;] :nono: |
ציטוט:
גדול.... הוא התכוון אלי השמנמוך חסר החיים,הרגשני והבכיין הזה.. |
אני מאחל לך בהצלחה עם ה"יציאות" שלך...
אני לא חושב שניסית פעם לחרבן בטון, נכון? |
במידה זה הכמות שאתה צריך לאכול ובדקת את זה אז אין בעיה רק עדיף אורז מלא
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ