![]() |
שאלה|תוכנית טובה? בבקשה עזרה
אני בנתיים מתחיל (שבוע שבועיים)
שאני בא למכון אני עושה מתחיל בחזה 3 סטים של 20 קילו 15 חזרות ואז פרפר 2 סטים של 15 קילו אותו חזרות ואז מתח ופולי משיכה גב אחר כך משקולות כל יד 8 קילו 16 חזרות (8 כל יד) עכשיו השאלה שלי, מדריך קבע לי את התוכנית בא מדריך אחר ואמר כדי להתפתח נגיד ביידים אל תעשה ככה אני מעדיף שתרים בכל יד 14 קילו ותעשה 6 חזרות אני יבנה לך תוכנית כבר הוא צודק??? תודה רבה:) |
לפי מה שאני מבין אתה רוצה לגדול התוכנית הראשונה חרא דבר ממש לא תשיג כלום ... לך למדריך השני יותר מבין
|
http://israelbody.com/showthread.php?t=79604
ידע זה כוח. בהצלחה. קרא ותקבץ רמה בסיסית של ידע, אחר כך תשאל שאלות כאלה. חלילה לא בטון מתנשא, אני אומר את זה בשבילך. |
קודם כל תודה רבה על התגובות,
התגובה השנייה אני מנסה לקרוא אבל אני לא מצליח להבין כלום , מה שכן הבנתי שאם אני מבצע 15 פלוס זה לא לגדל את השריר אז בכללי הבנתי ש: שווה לבצע נגיד 14 קילו בכל יד ופחות חזרות עד שאני מגיע לכשל שזה מצב שאני בקושי מסיים תסט |
אני אגיש את זה בפשטות.
אתה בתור מתחיל צריך צריך לעשות תוכנית שבה אתה מאמן את כל הגוף באותו האימון, שבה תיתן 3 סטים לכל אחד מהקבוצות שרירים הבאות: חזה גב רגליים כתפיים יד קדמית יד אחורית בטן גב תחתון עדיפות לתרגילים מורכבים, כאלה שמפעילים יותר ממפרק אחד. תדירות האימון: יום כן יום לא. אתה מוזמן להעלות את התוכנית לפורום לקבלת ביקורת. בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ