![]() |
פחמימות וחלבון
יש לי בבית בערך קילו וחצי חלבון מי גבינה ואני רוצה לקנות גיינר,
אני יכול לקנות אבקה של פחמימות ולערבב עם החלבון במקום גיינר?(כי חבל על הכסף) ומישהו יודע מה הכמות של האבקה שבקישור?ואם היא כשרה? פחמימות- http://www.israelbody.org/probody-pr...9E%D7%95%D7%AA |
הprocarb של חברת probody הינו אבקת פחמימות מתקדמת המכילה פחמימות מורכבות ובנוסף מכילה ויטמין b6.
ב100 גרם אבקה תימצא 374 קל'. 0 גרם שומן. 0 גרם חלבון. 94 גרם פחמימה. המוצר כשר בהשגחת הבדץ. |
ציטוט:
לא שאלתי מה הערכים, התכוונתי מהי הכמות של האבקה שבקישור ואם אני מוסיף לזה אבקת חלבון זה יכול להחליף גיינר? |
במידה ואתה קונה דבר איתי גם אני רוצה לקנות ויש אפשרות לקנות שלוש ב125 שקל
בשקית יש קילו ולא זה לא מחליף גיינר בכלל |
ציטוט:
|
אני בחיים לא אבין את הקונספט המוזר הזה של "אבקת פחמימות" חסר מוצרים עתירי פחמימה בשוק? לך תדפוק פיצה או משהו
|
ציטוט:
פחמימות זה החלק הקל להשיג |
לא מבין אנשים, עזוב שטויות.
קנה סוכר ענבים וסוכר תמרים באבקה. [הרבה הרבה הרבה הרבה! יותר זול] תוסיף לשייק שלך כף מזה וכף מזה ויש לך אחלה גיינר. [והספיגה תהיה אפילו פי 4 יותר מהירה...] בהצלחה. |
איזה פחמימות קל להשיג? מורכבות או פשוטות?
הסוכרים שדיברת עליהם הן פשוטות, לא? |
ציטוט:
נכון אבל הרבה יותר פשוט לשתות אבקה עם חלב מ''לדפוק פיצה'' |
-------
|
ציטוט:
אפשר קישור למוצר כזה שאני יבין על מה אתה מדבר? תודה |
לפעמים קצת נמאס לאכול לא?
|
ציטוט:
פירות (טריים ויבשים) מוצרי קמח לבן (לחם פסטה) או אורז מלא מוצרי קמח מלא זה קל לסחוב איתך או לקנות זריז אם אתה לא בבית בעסה זה להשיג חלבון שאתה לא בבית... |
נמאס לאכול? שתה אייסקפה/מיץ פירות או שייק פירות חוץ מזה למי נמאס לאכול? מי שאין לו תיאבון סימן שהוא לא מתאמן מספיק חזק תזכרו את זה
|
ציטוט:
קפוץ לסופר, יש שם בטוח... מוכרים את זה ב90 אחוז מהסופרים. סוכר ענבים מוכרים באריזות של קילו תקינוקות- זה משהו כמו 25 שקלים. וסוכר תמרים קצת יותר קשה להשיג אבל גם אותו יש בדרך ככל בסורפים או בחניות טבע +- באותו המחיר. כן, זאת פחמימה מאוד פשוטה [הכי פשוטה שקיימת יותר נכון.] אבל זה בדיוק מה שהגוף צריך אחרי אימון, זה במחזור דם שלך תוך 15 דקות. וישר להשלים לשריר מה שהוא צריך כדי לגדול ולהיבנות. בהצלחה. |
ציטוט:
|
הלוואי והייתה לי את הבעיה שלך של להכניס פחממות לגוף.
אני כל יום נלחם עם עצמי למתן את הפחממות שאני דוחס כל יום |
ציטוט:
מבחינת תיאבון אל תדאג לא חסר לי, הבעיה זה כל פעם לעצור 20-30 דקות לארוחה, ואם צריך להכין אותה אז בכלל זה הרבה זמן וזה קצת נמאס... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ