![]() |
זרמים בגוף..
בזמן האחרון אני מרגיש מעין זרמים בגוף ברגל וביד השמאליים מישהו יודע ממה זה נובע אולי??
(חייב לציין שלא ישנתי לילה שלם בגלל זה, הדבר הכי מציק בעולם) תודה ! |
עצבים.
|
הכל בגלל סרטי האימה שאתה רואה...ועד שעשו לי ת'בוקר אתה הורס לי אותו עם החתימה שלך :(
|
עוז..תוריד תחתימה בחיית אני מקבל מזה חררהההההההה.זה מפחיד אש..
|
תגובות לעניין תודה
|
חחחחחח חתימה מגניבה !! היה לי פעם משו דומה במסנג'ר !!
הזרמים כואבים ? |
היה לי את זה גם..
בעיקר שעבדתי בחדר כושר משום מה מאז שהתחלתי לעבוד אם רצועות אחיזה זה נעלם:disgust: |
דרך אגב לא נרדמתי אתמל לדקה 1 אפילו בלילה,לחץ דם גבוה http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gif באססהה
ולפני חודשיים בארך מצאתי את עצמי בבית חולים אים אותם זרמים + לחץ דם גבוה ! חשבו שזה בעיה בלב,אבל ברוך השם לב תקין עשיתי אקו לב צילום ריאות וכו' גם הכול תקין בסוף הגיעו למסקנה שזה בגלל לחץ דם גבוה. דרך אגב חוץ מהזרמים הרגשתה אולי חום בראש,אוזניים, או עיניים ? אולי היסתובב הראש כצת ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תהיה בריא גבר ! |
לי לפעמים יש זרמים בכפות הידיים
|
זה עונש על החתימה שלך בנאדם,למה כולם צריכים לסבול למה? תכבד אותנו ותוריד ת'דבר המסריח הזה..זה עושה לך את זה תראה את זה בבית..אבל יש אנשים שלא רוצים לראות את הזוועה הזאת...פשוט גועל נפש.
ולשאלתך,לדעתי חסר לך מינרל מסוים..לא זוכר את שמו כרגע אבל 50% שזה זה..בדיקת דם פשוטה תפתור את הבעיה. |
ציטוט:
נ.ב תודה על התגובה כנראה שזה באמת זה... |
ציטוט:
|
רוב הכאבים בברכים נובעות מזה שאתה מישר תרגלים באמצע ריצה !
תנסה לא לישר ואתה נרגיש טוב |
בדיקה!
|
לך לרופא משפחה.. שבטח ישלח אותך לנוירולוג + בדיקת דם
והנוירולוג יעשה לך אולי בדיקת עצבים עם אלקטרודות. כמובן שיכול להיות שזה סתם משהו שהרופא משפחה יעלה עליו... |
תפנה לרופא זה לא נשמע טוב..
|
ציטוט:
|
תודה אני ילך להבדק בכל זאת!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ