![]() |
תפריט לעלייה במסה
אם אפשר ביקורת מה לשפר להוריד או להוסיף לגבי התפריט
אני בן 15 שוקל 50 175 בוקר יוגורט Bio 3%, גביע אחד לחם חיטה מלאה,4 פרוסות חמאת בוטנים,כף אחת דבש , כף אחת שקדים, 15 יחידות אגס, בינוני אחד צימוקים, 3 כפות כוס חלב ארוחת צהריים חזה עוף ,חתיכה אחת אורז תפוחי אדמה ארוחת ביניים תפוח עץ עם קליפה מעדן/פרי אחר/ירק 2 כוסות חלב ארוחת ערב חביתה משתי ביצים ביצה קשה חלב 3% טונה במים,קופסת שימורים קוטג' 3%,קופסא אחת זיתים ירוקים, כוס אחת לחם חיטה מלאה פרוסה אחת מלפפון ועגבניה ארוחת לילה קורנפלקס פתיתי תירס קערה עם חלב סה"כ: קלוריות 4294 חלבונים 215 פחמימות 607 שומנים 119 סיבים תזונתיים 34 גרם המטרה שלי היא בעצם לצאת מהמצב של אחד שבוקשי אוכל והוא שחיף לגמרי. הכנסתי לרשימה דברים שאני יודע שאני יוכל לעכל אותם אשמח לביקורת לגבי התפריט :) |
נראה לי שכדאי שתדחוף גיינר ותוריד קצת מהחלבונים, לא רואה איך מישהו ששוקל 50 קילו על 1.75 מצליח לאכול כזאת ארוחת ערב..
יש מדריך לעליה במסה.. תחשב כמה קלוריות אתה צריך לאכול ביום, ואז תתחיל לבנות את התפריט, תתחיל עם החלבון 2 גרם לכל קילוגרם גוף, ואז שומן במצב שלך 1.5 גרם שומן לכל ק"ג גוף וכל השאר פחמימות.. |
המון המון חלבונים..תוריד אין סיבה להעמיס חלבונים. שומן גם אתה יכול להוריד ל-60-70
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ