![]() |
גבינה לבנה במקום קוטג?
בדיוק אותם ערכים תזונתיים
1/2 אחוז שומן אפשר להתחיל להשתמש בגבינה? |
בטח.
בתיאבון! |
ציטוט:
|
גם יש יותר פחמימה
וגם יש לזה מרקם מגעיל |
ציטוט:
:cry_1: אז הוא יקבל 24 גרם חלבון במקום 26.. בהנחה שהוא אוכל את זה 6 פעמים ביום. הוא מפסיד 12 גרם חלבון ביום..זה הטווח הכי רחוק שאפשר להגיד. אני רואה אנשים פה מכורים לחלבון אה?:1eye: |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש הרבה חלבונים שלמים שנוצרים משילוב של מזונות עם חומצות אמיניות שונות(שבמקור החלבון שם לא שלם) תאמין לי שזה יחסה יותר מה 30 גרם חלבון. שאנחנו מדברים עליו תיאורתית. אתה לא יודע את התפריט שלו. ואני בטוח שהוא לא אוכל את זה כל ארוחה. ככה שה4-5 גרם חלבון בארוחה..ממש ממש לא ידגדג שום נתון בשריר. יש מבין? |
גבינה וקווטג' אותו יעילות אחי.
|
גם בקוטג וגם בגבינה יש 10 גרם חלבון ל100 גרם.
|
ציטוט:
|
חוץ מקצת יותר פחממה אין הבדל משמעותי,רובם פה אוכלים לא מעט חלבון אז 2 גרם לפה או לשם לא יעשו הבדל גדול,היום בדיוק קניתי 500 גרם של חצי אחוז גבינה,אני דיי מיסתדר עם זה אבל בגדול מעדיף קוטג'
(גבינה עם איזה 10 זייתים ללא חרצנים חתוכים דק עם קצת עגבניה זה גורמא חבר'ה מומלץ!) |
מי שאהב גם גבינה מלוחה יש בה הרבה יותר חלבון
לדיגמא בפיראוס חצי אחוז יש 18 גרם חלבון למאה זה כפול מגבינה רגילה |
ציטוט:
וגם הנזק לכיס לא סימפטי בכלל |
ציטוט:
נו אז יש לו פחות 2 גרם חלבון, חסר מאיפה להשלים את זה במשך היום? לא. ואולי הוא לא זקוק בכלל ל-2 האלו? אנשים פה מתעסקים בקקה. גם אני עברתי לגבינה לבנה 0.5%, יותר טעים וקל לבליעה מהקוטג' חצי אחוז למרות שגם הוא לא עד כדי כך רע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פחחחחח איזה מאה שקל בשבוע ישרוט אני מבזבז בסביבות השישים ביום ופניק דווקא בחיטוב לדעתי יוצא שתמבזבז יותר כי אתה מעלה משמעותית תחלבון הדבר היקר ומוריד תפחמימות
|
תעשו חישוב 15 פרוסות לחם מלא + קופסאת קוטג + קופסאת טונה + 200 גרם חזה עוף +שומן איכותי קצת וזה הכסף שמוצאים על תזונה ביום בדר"כ
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ