ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תפקידים בחיל האוויר (https://israelbody.com/showthread.php?t=7984)

zidan 15-04-07 20:02

תפקידים בחיל האוויר

על איזה תפקידים אתם ממליצים לי ללכת בחיל האוויר?
אמרו לי לא להתקרב ל,חשמלאי מטוסים/מכונאי/מחמש מטוסים,למה יקרעו לי תתחת.
קיצר איזה תפקידים מעניינים יש?
וזה נכון שחיל האוויר זה יציאות חרא,יענו טוחנים ימים בבסיס?

(בלי ויכוחים על קרבי וכל זה יש לי סיבה מספיק "טובה" למה אני לא בקרבי,למרות שזה החלום שלי)

*חוץ מטייס,ניווט,וכל המשתמע מכך*

Fiberglass 15-04-07 20:05

טייס
אה וחיל האויר יוצאים 1 ל 11

zidan 15-04-07 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fiberglass
טייס
אה וחיל האויר יוצאים 1 ל 11

חחח היה שקוף שמישהו יגיד את זה

Der Metzgermeister 15-04-07 20:08

לא רק טייס
אפשר גם הנדסאי/תכנאי אלקטרוניקה.

גם בקרבי קורעים לך את התחת, כל אחד בא לפה לעשות יעני שירות צבאי ולהגיד העיקר סיימתי. גועל נפש.

the_contractor 15-04-07 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
על איזה תפקידים אתם ממליצים לי ללכת בחיל האוויר?
אמרו לי לא להתקרב ל,חשמלאי מטוסים/מכונאי/מחמש מטוסים,למה יקרעו לי תתחת.
קיצר איזה תפקידים מעניינים יש?
וזה נכון שחיל האוויר זה יציאות חרא,יענו טוחנים ימים בבסיס?

(בלי ויכוחים על קרבי וכל זה יש לי סיבה מספיק "טובה" למה אני לא בקרבי,למרות שזה החלום שלי)

מה התפקידים שמציעים לך?
בקשר לטכנאי המטוסים למינהים כן... זה נכון מה שאמרו לך זה אחד התפקידים היותר קשים (מבחינה פיזית) בצה"ל גם מכיוון שהיחס כלפי הטכנאים הוא מאד מזלזל מתייחסים אליהם ממש כאל עבדים .
אני הייתי ממליץ לך להתרחק מחיל האוויר אבל הבחירה היא שלך כמובן.
מכיוון שרוב בסיסי חיל האוויר מתנהלים כבתי חרושת ולא כביסים צבאיים כל היחס מופנה לטייסים והחיילים בחיל האוויר סך הכל דואגים לייצר שעות טיסה פוטנציאלים כלומר עבודות בטייסות ובמוסכים למינהים וכל המחלקות השונות שמסביב... הכל כדי שהטייסים יעלו לאוויר עם בטן מלאה ושישובו בשלום ויהיה להם ארוחה חמה.

zidan 15-04-07 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
לא רק טייס
אפשר גם הנדסאי/תכנאי אלקטרוניקה.

גם בקרבי קורעים לך את התחת, כל אחד בא לפה לעשות יעני שירות צבאי ולהגיד העיקר סיימתי. גועל נפש.

ניסית פעם,לחשוב,במקרה הזה לקרוא,לפני שאתה אומר משהו,אני לא בקרבי בגלל סיבה מסויימת,ואני בכוונה רוצה חיל האוויר בגלל שלא יוצאים כל יום הבית,וזה יציאות דומות לקרבי,כי אני לא רוצה לבוא כל היום הבית! ותאמין לי שאני יכול לעשות שאני יצא כל יום ב11 הבית,אבל אני לא רוצה!.אז אל תשימצו סתם.
כתבתי "בחיל האוויר יש יציאות חרא" כי לא ידעתי איך לרשום את זה,רק בצורה הזאת אנשים יבינו..
ואם התכוונת לקריעת תחת,אז בנסוף לכל יש לי בעיות בגב(חוליה שזזה,משהו מלידה) ואני מוגבל בכמה דברים.

Der Metzgermeister 15-04-07 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
ניסית פעם,לחשוב,במקרה הזה לקרוא,לפני שאתה אומר משהו,אני לא בקרבי בגלל סיבה מסויימת,ואני בכוונה רוצה חיל האוויר בגלל שלא יוצאים כל יום הבית,וזה יציאות דומות לקרבי,כי אני לא רוצה לבוא כל היום הבית! ותאמין לי שאני יכול לעשות שאני יצא כל יום ב11 הבית,אבל אני לא רוצה!.אז אל תשימצו סתם.
כתבתי "בחיל האוויר יש יציאות חרא" כי לא ידעתי איך לרשום את זה,רק בצורה הזאת אנשים יבינו..
ואם התכוונת לקריעת תחת,אז בנסוף לכל יש לי בעיות בגב(חוליה שזזה,משהו מלידה) ואני מוגבל בכמה דברים.

זה לא היה קשור אליך, סתם היום שמעתי פול דברים כאלה והתעצבנתי. מצטער אם זה היה אישי.

zidan 15-04-07 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the_contractor
מה התפקידים שמציעים לך?
בקשר לטכנאי המטוסים למינהים כן... זה נכון מה שאמרו לך זה אחד התפקידים היותר קשים (מבחינה פיזית) בצה"ל גם מכיוון שהיחס כלפי הטכנאים הוא מאד מזלזל מתייחסים אליהם ממש כאל עבדים .
אני הייתי ממליץ לך להתרחק מחיל האוויר אבל הבחירה היא שלך כמובן.
מכיוון שרוב בסיסי חיל האוויר מתנהלים כבתי חרושת ולא כביסים צבאיים כל היחס מופנה לטייסים והחיילים בחיל האוויר סך הכל דואגים לייצר שעות טיסה פוטנציאלים כלומר עבודות בטייסות ובמוסכים למינהים וכל המחלקות השונות שמסביב... הכל כדי שהטייסים יעלו לאוויר עם בטן מלאה ושישובו בשלום ויהיה להם ארוחה חמה.

סיפרו לי תקטע הזה,שהכל בנוי סביב הטייסים,ודווקא זה לא ממש מפריע לי אחי,כי אני אוהב טייסים,תמיד היה לי חלום להיות טייס חח,ולא מפריע לי להיות המשרת שלהם,כמובן עד גבול מסוים אבל בכללי אני מת על טייסים.

elad1987 15-04-07 20:21

יש בקרי טיסה, פקח טיסה-אלו תפקידים שמצריכים גם כן אחראיות רבה במידה גדולה מאוד וגם תפקידים מאוד מעניינים, ואני מאמין גם שיש מיוניים לא קלים לתפקידים האלה.

Nareznoy 15-04-07 20:26

עוד מעט גיבוש טייס :d

the_contractor 15-04-07 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
סיפרו לי תקטע הזה,שהכל בנוי סביב הטייסים,ודווקא זה לא ממש מפריע לי אחי,כי אני אוהב טייסים,תמיד היה לי חלום להיות טייס חח,ולא מפריע לי להיות המשרת שלהם,כמובן עד גבול מסוים אבל בכללי אני מת על טייסים.

זה טוב וזה גם יפה אבל הבעיה שהם שמים עליך זין, טייסים בחיל האוויר לא מתערבבים הם אפילו לא יגידו לך תודה שתעשה את התורנות מטבח שלך ותפנה להם את הכלים...
תעשה את ההחלטה שלך אתה הולך לבלות שלוש שנים בצבא תיהיה שלם עם ההחלטה שאתה עושה.
אגב כל תפקידי המגדל למינהים פקח\בקר טיסה וכו' הם באמת תפקידים טובים אבל אתה צריך נתונים.

zidan 15-04-07 20:34

ציטוט:

זה טוב וזה גם יפה אבל הבעיה שהם שמים עליך זין, טייסים בחיל האוויר לא מתערבבים הם אפילו לא יגידו לך תודה שתעשה את התורנות מטבח שלך ותפנה להם את הכלים...
תעשה את ההחלטה שלך אתה הולך לבלות שלוש שנים בצבא תיהיה שלם עם ההחלטה שאתה עושה.
אגב כל תפקידי המגדל למינהים פקח\בקר טיסה וכו' הם באמת תפקידים טובים אבל אתה צריך נתונים.

חח אתה מתחיל להוריד לי קצת מהערכה כלפי הטייסים,אני חושב על חייל האוויר כי זה חיל מעניין,וגם אם כבר אני הולך לטחון 3 שנים,ולא לצאת הרבה הבית,אז לפחות שיהיה לי חדר כושר,בריכה,קולונוע,וכל זה..
אם אני הולך לחיל החימוש אני יכול להיות שם כמו מלך אבל אני לא רוצה,אני נמשך יותר לחיל האוויר,גם המדים שלהם הכי יפים בעיניי חח

the_contractor 15-04-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
עוד מעט גיבוש טייס :d

מאחל לך שתיפול עוד בהתחלה :wiggle: :wiggle:
לא מגיע לך להיות עוזר טבח אפילו בצה"ל י'אפס

Nareznoy 15-04-07 22:12

ציטוט:

מאחל לך שתיפול עוד בהתחלה :wiggle: :wiggle:
לא מגיע לך להיות עוזר טבח אפילו בצה"ל י'אפס

בוגר אחי...

eminemfan 15-04-07 22:15

בתור אחד שגר 22 שנה בבסיס חיל אוויר,מקצועות של צוות אוויר,ממ"סניקים מבנאים וכו' זה טחינה גם מבחינת יציאות וגם עבודה,אבל יש גם מנהלה בחיל אוויר שזה מטבח,מדסיה,רסר,אז יצאות בחיל האוויר זה מאוד תלוי לגביי התפקיד,גף וכו',פקח טיסה זה מאוד מעניין לפי דעתי וגם גף צילום עושים דברים מרתקים חבל על הזמן(צלם יש כזה תפקיד)...

HHHEELLBBOOYY 15-04-07 23:33

קיצר תתעניינו במקום אחר

the_contractor 15-04-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
בתור אחד שגר 22 שנה בבסיס חיל אוויר,מקצועות של צוות אוויר,ממ"סניקים מבנאים וכו' זה טחינה גם מבחינת יציאות וגם עבודה,אבל יש גם מנהלה בחיל אוויר שזה מטבח,מדסיה,רסר,אז יצאות בחיל האוויר זה מאוד תלוי לגביי התפקיד,גף וכו',פקח טיסה זה מאוד מעניין לפי דעתי וגם גף צילום עושים דברים מרתקים חבל על הזמן(צלם יש כזה תפקיד)...

באיזה בסיס אתה גר כרגע ??

maradona 16-04-07 00:24

669 שליטה =]

HHHEELLBBOOYY 16-04-07 00:40

עובד רס'ר שליטה :)))

מה הקטע?

Vin diesel 16-04-07 01:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
עובד רס'ר שליטה :)))
מה הקטע?

:disgust:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ