![]() |
עליית מסה..
אני לא יודע אם זה שייך לכאן אם לא אז תפנו אותי למקום אחר ): פעם ראשונה כאן..
אני בן 15 גובה: 1.70 - 1.73 שוקל: 56. אני מתאמן שנה+ אני חייב לציין שלפני כחודשיים משהו כזה אפילו קצת יותר שקלתי 58-59 ואני כל הזמן יורד במשקל ! ניסיתי לאכול הרבה אוכל או כמו 6 ארוחות ביום אבל אני לא מצליח לאכול כמות מספקת.. גיינר יכול לעזור בגיל הזה ? או שזה בכלל טוב לקחת אותו בגיל הזה ? אני מעוניין להגיע במשקל שלי לפחות כ-65+ קילו . אשמח לייעוץ תודה ! :sbb4: |
כנראה שאתה לא מקפיד על הארוחות.. פשוט תכניס מספיק קלוריות לגוף בלי לספור ותתמיד באימונים.
אתה תראה שינוי. |
ציטוט:
אני פשוט לא משמין או עולה במשקל ! חשבתי על זה : :):):):):):):):) - super mass gainer 5.5 kg 1280 קלוריות, 52 גרם חלבון, 252 גרם פחמימה, רק 35 מ"ג כולסטרול. 22 סוגי ויטמינים ומינרלים וקריאטין! יחס חלבון פחמימה 5:1 לעליה מהירה ביותר במסת השריר! שילוב מושלם של גלוטמין ו bcaa באיכות רפואית! 4 סוגי חלבון-מי גבינה איזולט, מי גבינה מרוכזים, קזאין וחלבון ביצה איכותיים שילוב איכותי של פחמימות בעלות אינדקס גליקמי נמוך וגבוה. מכיל 3 אנזימי עיכול לספיגה מהירה ואיכותית. זה טוב ? או שכדי לי אחד אחר ? |
בישביל מה אתה צריך גיינר אם אמרתה שאתה מקפיד על תזונה? כנראה תוכנית של מבוססת על מיליון חזרות לכל שריר
|
ציטוט:
1. אתה לא אוכל מספיק 2. אתה לא מתאמן כבד מספיק. אתה רוצה להיות וודאי ובטוח מי מהם זה הבעיה ? עשה את הדבר הבא. הכן רשימה של כל המאכלים שלך תחשב את כל הערכים שלהם ותעלה אותם לפה סך קלוריות סך שומן סך פחמימות סך חלבון מספר ארוחות תוכנית אימונים: כמה חזרות משקלי עבודה סוגי תרגילים לאחר שתעשה את זה תוכל לדעת מי מהם הוא הבעיה ולתקן. ואולי לא תצטרך לשרוף את הכסף שלך סתם.. בהצלחה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ