![]() |
השינוי שלי בכמה דקות מקווה שתאהבו
|
לא רואים כלום
האשכול ריק |
ציטוט:
|
אז מה אתם אומרים אחרי שצפיתם
|
אשש אחי
|
כל הכבוד שינוי פצצה
אני מתכנן להגיע לזה גם אני בסגנון הלפני קצת יותר ישללי גנטיקה ממש טובה אבל השתמשת בגיינר ? עם כן איזה במשך כמה זמן |
lol אני מכיר אותך חחח.. "שינוי של שנתיים" .. הפעם אני יכול להגיד בוודאות שלא השתמשתה רק בתוספים ;].גם אתה עכשיו תגיד שאתה טבעי? עלי לא תצליח לעבוד.. אבל שינוי יפה בהצלחה בהמשך.
|
יפה אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איגור תפסיק לזיין תשכל בכל פוסט על הלא טבעי שלך
תלמד להתאמן ולאכול אוליי הבחור פה לא טבעי באמת (לא יודע) אבל אני רק אומר שתחסוך את התגובות המפגרות שלך שיהרסו לו את הפוסט מזה משנה לך ? זיינת תמוח בכל פוסטים כבר עם שטויות האלה |
ציטוט:
"תלמד להתאמן ולאכול". כן המורה!! |
ציטוט:
אתה פשוט מתעצבן שילד בן פאקינג 16 הגיע משחיף לכזה שייפ בשנה וחצי, שייפ שלא תגיע כל החיים שלך. תפסיק להוציא את התסכול של "אני לא מתקדם באימונים שלי" בפוסטים ולבוא בהצהרות של "לא טבעי" למה נראלך שילד בן 16 ייקח חומרים? מילא אם הוא היה מתחרה אבל גם זה לא הוא עושה את זה לכיף. אז באמא שלך, תספיק לזיין את המוח נמאס כבר ממך |
ציטוט:
|
...........
|
יפה מאוד :)
|
ציטוט:
ב. ילד בן 16 הוא שטוף הורמונים כולל הורמוני גדילה חזקים מאוד שאם מנצלים את ההתפרצות הזו בגיל ההתבגרות ומתאמנים חזק האפקט יהיה צמיחה משמעותית מאוד בשריר ובאחוזי שומן מאוד קטנים. אלא אם כן היית שם לראות אותו משתמש בכל מיני דברים, אני בספק שהילד על חומרים כלשהם. תם הדיון על חומרים חברים, תנו פידבק על מה שאתם רואים תביעו את דעתכם אבל אל תתחילו לקלל ולרדת לרמה של ילדודס :) כבר מחקתי פה כמה הודעות שלא היו לעניין... |
כל הכבוד על השינוי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ