![]() |
חיטוב מטורף
|
משהו בין %2-3
יש לו עור מעוד דק זה למה ניראה כל כך חטוב...אפשר ליראות כל פרט... |
וואיייייי אחד החיטובים המטורפים שראיתי
|
ציטוט:
איזה וריד מגניב יש לו מהחזה ליד !! זה כזה מגניב ומגעיל ! - פשוט לבוא עם סכין ולחתוך באמצע !! |
ציטוט:
מה אתה אלד? לא מתים סתם מתחת ל3% רק אם אתה נימצא זמן רב ככה ובתת תזונה... |
ציטוט:
תשאל כמה מתחרים ויגידו לך שלא יורדים מתחת ל3% * ומה זה אלד ?? |
ציטוט:
|
פאק איזה חיטוב
|
בלאטטטטטטטט איזה ורידים כמו כביש מרוצים..
|
כמעט לא רואים לו סיבים בחזה ואין לו חילוק..
|
הקטע של הסיבים זה יותר קשור לרמת הייבוש שלו מבחינת נוזלים
אין ספק שהבחור על אחוזים נמוכים ביותר, בסביבות ה 3 אחוז שומן הייתי מאמר. אפילו לרוני קולמן אין כאלה ורידים..משהו מיוחד ללא ספק |
לפי דעתי על איזה 5..
|
איזה חיטוב............................................. .......................................
הוא כנראה על ה3.2~ או משהו. או אפילו פחות מזה. בטח הוא מאבד הרבה הרבה מאסה בשביל להגיע למצב הזה , והייתי אומר שהוא מקבל גם יותר עזרה מסתם סטרואידים , בטח חבר של מנתח פלסטי , והוא עשה ליפוסקציה ממספר אזורים בגוף לכן הוא יכול להגיע לחיטוב כזה , או פשוט גנטיקה. |
בטח הוא היה דינוזאור לפני החיטוב
|
נדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט נדיר חיטוב מטורף הלואי עלי!!!:cry_1: |
הבן אדם בטח על חומר והוא גם מרוח בשמן מצויין... גם קולימן ניראה הרבה יותר חטוב כשהוא מרוח
|
לא עד כדי כך חשבתי אני הולך לראות משהו מטורף ביותר לפי התגובות.. אבל חיטוב פינומנלי..
בקשר לוויכוח הקטן שהיה פה.. אני מכיר אישית אנשים שיורדים מתחת ל 3 אחוז שומן. כל עוד הם לא נמצאים במצב הזה הרבה זמן לא קורה כלום.. בעודם במצב הזה יש כמה תופעות לוואי שהזין הופך להייות כחול (אפילו סגול) ומפסיק לתפקד מינית באופן טוטאלי.. אבל אחרי זה כשעולים הכל עובר... |
למה כשאני נכנס ללינק, יוטוב מבקש שם משתמש וסיסמא?!
רק אצלי זה ככה? מה עושים?! |
ציטוט:
|
משתמש שאתם יכולים להשתמש בו -
ors99 - שם משתמש. 12345 - סיסמא. אל תשנו ותעשו שטויות, הרבה אנשים משתמשים בזה חחח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ