![]() |
נעלי ריצה
אני רוצה לקנות עכשיו נעלי ריצה משהו איכותי ביותר אני מתלבט בין 3 חברות:
Saucony Asics Brooks אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהתנסו עם אחת החברות חשבתי על הראשונה , ד"א המחיר אינו פונקציה |
סאוקוני חברה בת :):):):) כל האתלטים שמתאמנים בהדר יוסף אם הנעליים האלה {גם אני היתאמנתי אז אני יודע} מומלץ איכותיות מאוד
|
asics
לא יהיה לך נוח איתם כי הנעליים לא למתרות כאלו.. אז אתה יכול כבר להוריד חברה אחת נשארו לך שתיים |
מבין כל החברות האלו, יצא לי לנעול רק את Saucony.
אני ממליץ בחום, היו מאוד נוחות, איכותיות. המחיר שווה, למרות שהוא די בשמיים... |
ציטוט:
למה זה לא למטרות הללו? |
Saucony is the best (:
|
סאקוני הכי טובות אולי אבל המחיר בהתאם
למה לא לקנות ניו באלנס במחיר שהוא בערך פי 2 פחות אבל באיכות שלא רחוקה מסאקוני? |
ניו באלנס זיפ אחלה נעלה:)
|
האמת,
שכולן טובות, ותמיד יהיה מי שיגיד לך אחרת...
הייתי אומר שהמושיין קונטרול של אסיקס הכי טובות, הריצה של סאקוני הכי טובות והמולטיפורפס של ברוקס הכי טובות. אבל יהיה מחר מי שיגיד אחרת.... יש כ"כ הרבה דעות, הכי טוב שתנסה. המקום היחידי בארץ שבאמת מבין זאת החנות מול קניון איילון. לך לשם, יתאימו לך אישית. |
סאקוני השתמשתי פעם אחת בשל אח שלי......הבדל ממש גדול!
אני ממליץ על סאקוני |
מה טווח המחירים בקנייה של נעליים כאלה?
אמרו פה פי 2 מניו באלאנס Oם... |
סאקוני טובות עולות בערך 700-800 ש"ח
|
לי יש Asics
850 שקל...נעל בת בת זונה.לקחתי חצי כביש חצי שטח. אם אתה הולך לרוץ רק על כביש או אליחון תיכך את הנעל של כביש,אם אתה הולך להכנס לים ולדיונות תיכך כמו שלי חצי כביש חצי שטח. |
בונא דדיזל אתה נראה רזה רצח בתמונה עם הנשק מה עבר עליך
|
ציטוט:
טירונות 05..התמונה צולמה בזמן שמירה, שבוע בלי לישון כמו שצריח..:blink: |
דיזל אמרת שאתה משרת ב900 לא? איך זה שאתה כל יום כל היום בבית?
|
ציטוט:
ודיזל חחח קנית את זה עם התלוש הנחה מהצבא שיש 50% הנחה או משהו כזה? חחח תחמן גם אני הולך על התלוש הזה :P ואני אלך לחנות הזו שרצים על ההליכון ומודדים את כף הרגל יתאימו לי אישית מה שאני צריך :] תודה חבר'ה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ