![]() |
שאלה| אם אני מחלק ככה את השבוע שלי על מנת לבנות מסת שריר - האם זה בסדר?
אהלן, רציתי לדעת האם במידה ואני מסדר את הסדר שבוע שלי ככה: האם אני אראה תוצאות, מכיוון שבעבר עבדתי אחרת, ועכשיו אני אכתוב לכם מה הייתי עושה לפני, ומה הייתי עושה אחרי.
*לריצות - אני אובססיבי לגבי הריצות, הייתי רץ 4 פעמים בשבוע בתקופה של מסה, והייתי רץ כי אני מפחד להשמין, הורדתי כ 21 קילו והפחד להשמין הורג אותי.. חשוב לציין שאני מתאמן במכון ובאיגרוף תאילנדי. אז זה היה הסדר של השבוע שלי בעבר: יום ראשון - כוח וריצה. a יום שני - אגרוף תאילנדי יום שלישי - כוח וריצה. b יום רביעי - כוח וריצה. a יום חמישי - אגרוף תאילנדי יום שישי - b יום שבת - ריצה. זה היה סדר השבוע שלי בעבר, לפני כמה ימים התייעצתי עם אחד המאמנים, וזה מה שאני מתחיל לעשות עכשיו: יום ראשון - כוח. a יום שני - ריצה בצהריים בשעה 2, ויש לי אימון באגרוף בשעה 7. (ריצה של 5 קילומטר). יום שלישי - כוח. b יום רביעי - כוח. a יום חמישי אגרוף תאילנדי יום שישי - מנוחה. יום שבת - ריצה קלה של 20 דקות. איך זה? יותר נורמלי מהקודם? אני אראה תוצאות ככה? |
אני גם בערך ככה ואני רואה תוצאות
אבל זה תלוי בעוד גורמים כמו תזונה ושינה אצלי זה ab כך שבימים ראשון ורביעי זה a, ושני חמישי זה b (בלי אירובי בימים אלה) ואז בשלישי ושישי אני עושה אירובי של שעה אופניים\ריצה\אליפטיקל |
אוקיי,
אשמח לשמוע עוד תשובות מאנשים מנוסים יותר עם ידע |
עזרה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ