![]() |
סקר: מי מכם מאמן בטן ישירות?
???
|
היית צריך לשאול מי לא...
כל אחד שמחשיב את עצמו משקיען מאמן בטן ישירות אין דבר כזה... |
אני מאמן בטן ישירות, אבל לא הרבה סטים. 2-4 סטים. תלוי בהרגשה, אם הבטן עבדה חזק בסקוואט דדליפט לחיצת כתפיים בנצ' פרס וחתירות אני מוריד קצת סטים
|
אני ת'אמת בימים האלו עובד על הבטן חזק כי יש לי הרגשה שהיא טיפה מפגרת ובלי שום קשר אני רוצה לתת לה דגש...
אני עושה בין ה-6-8 סטים.... זה נכון לעשות כל כך הרבה סטים..?? |
אני אישית עובד פעם בשבועיים, על הבטן, 6 סטים, לא יותר, היא עובדת במספיק תרגילים אחרים,
זה ממש נדיר שאני עובד על הבטן , תאכלס היום פעם ראשונה מזה חודש שעשיתי אימון בטן.. |
אני לא עובד על בטן
וגם אם...אז זה פעם ב....כמה חודשים ככה... |
אני עובד ישיר פעם באימון בסוף אימון סביבות ה4-6 סטים בדר"כ, לפני הקיץ צריך להשקיע בה קצת יותר.
|
בסוף כל אימון אני דופק שניים שלוש סטים וזה כי אני בחיטוב עד לפני חודשיים לא עשיתי בטן חצי שנה ככה דבר שלא כל כך מומלץ
|
בסוף כל אימון נותן איזה 2 סטים לבטן
|
חחחחחח בדיוק מחר אני מתחיל!
|
ציטוט:
אני מאמן בטן באופן ישיר... תגידו אתם חושבים שיש בגיון בלתת לבטן 6 סטים כמו לכל שריר או שזה מיותר? |
פעמיים בשבוע, 3 תרגילים, 4 סטים של 15 חזרות כל תרגיל.
|
בסוף אימוני פלג הגוף התחתון שלי אני עושה כמה סטים *כבדים* לבטן.
|
פעמיים בשבוע שלושה תרגילים שלושה סטים, 15 חזקות
|
יש מכונה כזאת שיושבים, ואתה שם על עצמך כמו חגורות כאלה של הרכבות הרים חחח ומרים משקולות בכפיפת בטן..
עושה 80 חזרות עם 30 קילו .. בלי סטים |
אני :(
מאנייקים הכריחו אותנו לעשות כפיפות בטן בשיעור ספורט. בדרך כלל אני לא , הדבר המוזן שגיליתי שהבטן לשי מוכרבת עכשיו מיותר סיבי כוח מסיבולת , כי אני עושה דראגון פלאגז בקלות אבל אני מתעייף מהר בכפיפות רגילות למלא חזרות. |
ציטוט:
|
עמים בשבוע 6 סטים או 10 דקות רצוף
|
אחרי דדליפט נתפסת לי לפעמים הבטן :x אני לא מרגיש צורך לאמן ישיר
|
ציטוט:
משקולת מאחורי העורף? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ