![]() |
אתה יודע, שאתה בודיבילדר, כש....
זה אחד האשכולות הכי אהובים עליי בעולם, כי ככל שיש שם תגובות מבודיבילדרים, שמשתפים מהחיים שלהם, אתה רואה כמה זה נכון ואפילו מצחיק! ויכול להזדהות עם כל כך הרבה תגובות!
אז אני אתחיל... אתה יודע, שאתה בודיבילדר, כשקשה לך להוריד את החולצה בעצמך, כי תמיד כשאתה בא לפשוט אותה מלמטה כיד שמאל על מותן ימין ויד ימין על מותן שמאל ותוך כדי הרמה של החולצה למעלה היא נתקעת לך בגב הענק ואתה לא מצליח להוריד אותה חחחחח |
אחחח... הנוסטלגיה, אני זוכר שאני פתחתי בעצמי אשכול כזה פה באיזה 2007. למרות שאני כבר לא ממש עונה על רוב ההגדרות האלו, עדיין נחמד להזכר ולהשתתף:
-כשאתה אומר "אני צריך לאכול" במקום "אני רעב". -כשאתה מתקלח 5 דקות, אבל לפני ואחרי כל מקלחת אתה עושה פוזינג 10 דקות. -כשאתה אומר כל מני שטויות קיומיות כמו "זה מה שאני\זאת המלחמה שלי\pain is only weakness leaving the body\"עדיף למות מאשר להיות ממוצע". -כשאתה בוחר בגדים לפי כמה שהם מגדילים אותך, בלי שום קשר למראה הכללי שלהם. |
כשאתה בים במקום להסתכל על בחורות
ציטוט:
|
אתה בודיבילדר צעיר כשאתה סוחב איתך עוף בתיק לבצפר
|
אתה בודיבילדר, כשאתה יושב בבר, מזמין בירה מחיטה מלאה, ופלטת ירקות, ואומר לחברים שלך: מה אומרים? זורמים לחד"כ???
|
ציטוט:
כל כך נכון!! |
כשאתה עייף ומת לישון בצהריים, אתה מחכה עוד חצי שעה כדי לעמוד בזמנים של הארוחות
|
כשאתה מרגיש קטן.
|
כשאתה מצייר קוביות עם טוש שחור בבטן בתקופת המסה
|
ציטוט:
|
שלא משנה מה,תמיד תראה את עצמך קטן במראה.
שיצא יום שירדת במשקל באולי מקסימום חצי קילו ואתה מתחיל לשאול חצי עולם אם קטנת.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שלא יוצא לך להתאמן 3 ימים ברציפות ואתה אוכל סרטים שירדת 5 קילו
|
ציטוט:
אני מתאמן רק חודשיים וחצי בערך בחדר כושר ואני כבר ככה. כיף לדעת ;) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ