![]() |
חדש...כמה שאלות
שלום אני חדש,
אני כבר חודשיים במכון כושר...ועשיתי הפסקה את חופשת הפסח לא הייתי....זה מזיק? מותר לחזור לפעילות מלאה? ועוד משהו אם אפשר תרגיל לחזה ולבטן חוץ מפרפר וכפיפות בטן... דבר אחרון, איך אפשר לעשות כפיפות בטן במאמץ רב שיתנו תוצאות של ממש... אם זה חשוב אז אני בן 16 גובה 171 שוקל 54 תודה רבה. |
ברוך הבאאא ....דחיקהההה בחזה .... ומישוקלת על הבטן
|
אחי תפרט קצת יותר..דחיקה בחזה? לא הבנתי...
ותודה גבר... |
ברוך הבא!
אמממ..בחופש לא אתמנתי 4 שבועות הייתי 70 ירדתי ל67...אבל בכיף לחזור =) http://:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/exercises.htm תלחץ פה ותראה איזה תרגיל שאתה רוצה לעשות לאיזה שרירי שאתה רוצה! |
ציטוט:
|
ברוך הבא גבר
מקווה שterminator הביא לך בדיוק מה שאתה צריך !! ואני בטוח מזה שנית פעם הבאה תן כותרת מתאימה ! למה זה דבר שיכול לעצבן את המנהלים !! אבל אתה חדש אז תמיד יש הזדמנות שניה !! |
|
ציטוט:
וzed תודה רבה גם לך |
בואנה תגידו לי, איך זה שכולם פה עד 1.80 גג
נראה לי המשקולות באמת עוצרות תגובה |
בקשר לכפיפות בטן שים משקולת מאחורי הראש ותרים ותעשה כפיפות אבל תדאג שהראש לא יעלה מ30 מעלות למה אחר כך זה פוגע בגב
|
ביתר אם היית קורא קצת בפורום היית רואה שיש מספיק חברה מעל 180.
|
ציטוט:
בטח יש עוד כמה שלא עולים לי עכשיו או שאני לא יודע.. אבל יש יש בית"ר אל תדבר סתם, אימונים לא פוגע בגביהה.. |
ציטוט:
אתה מיתאמן רק חודשיים ומשקלך נמוך מאוד.... אתה צריך\חייב\רוצה לעבוד על תרגילים מורכבים ולא מבודדים כמו שאמרו פה שאר האנשים(שכניראה לא כל כך מבינים בבנית אימונים למתחילים במישקל שלך...) חזה תעבוד בזמן הקרוב רק על מכונות ולא על משקולות בודדות או מוט.... בטן יספיק לך לעת עתה רק תרגילים בסיסיים בלי מישקל נוסף אבל במהיורת איטית ככול שתוכל 3-4 סטים של 15-20 חזרות, פעמיים בשבוע... הכי חשוב מכל הדברים שאמרתי כרגע זה שיבנו לך תפריט תזונה נכונה כדי שהגוף שלך יתחזק ולא יתפרק בדרך.... אל תיתלהב ותנסה לחכות את הילדים המיתלהבים בחדר כושר שמרימים מישקלים...גם זה יגיע לך בבוא הזמן... בקשר לתרגילים ספציפי יוכלו לעזור לך במכון....אם לא אני יכול לישלוח לך הסברים... |
ציטוט:
זה פשוט מקרי ויש כמה בפורום שעוברים את הגובה הזה וקח לדוגמא דוגמני גוף שנכון שהם לא הכי שרירייים אבל הם ממתאמנים בתרגילים בסיסיים כמו לחיצת חזה שכולנו עשינו בשלב כלשהו והם בגובה 1.80 ומעלה |
ציטוט:
דא בן כמה אתה? ותודה לכולם |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל יש יתרון אחד הרגליים של אנשים נמוכים יכולים לגדול הרבה יותר (: אז זה מגניב. חחח... |
ציטוט:
אחרי שיתנו לך את התפריט ותוכנית אימונים אתה יכול לירשום אותה פה ואולי יהיה מקום לשיפורים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ