![]() |
תוכנית אימונים ab
גיל - 16
משקל - 48 גובה - 1.60 אני צריך חוות דעת על התוכנית הבאה: תוכנית אימונים ab: אימון a: חזה: לחיצת חזה במוט (10x4) לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי (10x4) פרפר במשקולות (כמה סטים וכמה חזרות לעשות?) כתפיים: מיליטרי (כמה סטים וכמה חזרות לעשות?) לחיצת כתפיים במשקולות (כמה סטים וכמה חזרות לעשות?) יד אחורית: מקבילים (3x6) בטן: 3 תרגילים x 3 סטים אירובי: 15-30 דקות ריצה / 15-30 דקות שחייה אימון b: גב: מתח (12x3 – אם אני יכול יותר להעלות את מספר הסטים או החזרות?) דדליפט (כמה סטים וכמה חזרות לעשות?) רגליים: סקוואט (3x8) יד קדמית: מתח בנות (10x3) בטן: 3 תרגילים x 3 סטים אירובי: 15-30 דקות ריצה / 15-30 דקות שחייה האם אני צריך להוסיף עוד תרגילים ליד אחורית וקדמית? ואני צריך שתעזרו לי במספר החזרות והסטים לגבי התרגילים שכתבתי לידם. |
בוא נתחיל מזה שלמה אתה עושה בכלל 4x10? מספיק 3x8 ( אפילו שאני הייתי מציע בכלל 3x5 או 5x5 )
בקשר לפרפר לדעתי זה לא הכרחי בכלל חבל להעמיס עלייך אתה מתאמן מתחיל ורק בן 16. בקשר למילטרי מספיק 3x8 , לחיצת כתפיים במשקולות מספיק 3x8 אפילו שלדעתי עדיף בלי זה...מילטרי מספיק. בקשר למתח אם אתה מסוגל לעשות 12x3 אז פשוט תוסיף עוד משקל דדליפט תעשה 3x5 |
לגבי המילטרי, אני די מתקשה בזה, יש משהו תחליף עד שאני יהיה מסוגל לעשות את זה?
|
אז תעשה 3x5...ולא אין תחליף למילטרי.
זה התרגיל כתפיים הכי טוב שיש , כמובן שיש תרגילים שיכולים להחליף אותו אבל לא באותה הרמה אני עושה 3x5 מילטרי וזה עובד מצויין בשבילי אפילו שדי נתקעתי בתרגיל הזה...אין ספק שזה תרגיל לא קל בכלל אבל תישן טוב תאכל הרבה ואתה תצליח לעלות במשקלי העבודה בתרגיל הזה ובכל שאר התרגילים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ