![]() |
תפריט לחיטוב מה דעתכם?
אני בקרוב מתחיל חיטוב רציתי לדעת מה אתם חושבים על התפריט שהכנתי?
http://up369.siz.co.il/up1/wnzdwmqjjjnz.jpg |
איזה תשובה אתה מצפה לקבל?
אנחנו צריכים לדעת מה ה emr שלך כדי לדעת אם זה טוב או לא אבל מהבחנה ראשונית אני כמעט בטוח שזה יותר מדי פחמימות , ומעט חלבון |
ציטוט:
קיצר בן 25 שוקל 64.4 אחוז שומן 13.7 גובהה 1.70 rmr בימים א,ב,ד,ה 2588.8 rmr בימים ג,ו 2319 rmr בשבת 1900 ועל פי החישוב אני צריך לצרוך 596.224 קלוריות פחות. רשום חלבון 1.7 כפול משקל גוף ולגבי הפחממות מה הגיוני להוריד מהתפריט? |
לא יודע מה החישוב שלך , אבל החישוב שלי הוא שאתה שורף 2221.1 קלוריות ממוצע ליום
|
החישוב הוא 1900 במנוחה + אימון משקולות שזה 419 או 1900 + 688 שזה ג'וגיטסו ברזילאי /mma ...
|
יותר מידי פחמימה,
אם אתה בקטע של UFC אז Nate Marquardt עשה דיאטה של שומן וחלבון וירד ל82 קילו או משהו כזה עם הדיאטה הזאת ותראה איך הוא נראה אתמול בקרב...(למרות שהוא הפסיד אני מדבר מבחינת גוף) |
אני גם על אותם נתונים ואני לא מבין איך אתה עושה חיטוב במשקל 64?אני 1.70 שוקל 64 ואני ממש לא קרוב לחיטוב.
|
ציטוט:
|
בתור אחד שמתאמן בא''ל מגיל 10 וחווה הכל,אין מה לעשות חיטוב בתחום הזה (זירה) או שהזירההיא ממש ממש תחביב,כי בסופו של דבר חיטוב מגיע להות דל פחמימה,וכח זה לא דבר שיהיה לך,ואם תה באמת אוהב את התחום זה בלתי אפשרי לשרוד ככה.
|
ציטוט:
הקטע הוא שגם כשאני מתחרה אני מעדיף להיות בקטגורית משקל נמוכה יותר..וחשבתי שחיטוב זה אחלה פתרון..מקסימום שרירים מינימום שומן בעצם ניצול מקסימלי של המשקל שלך... לא? |
ציטוט:
שורה תחתונה-אם תרותה לרדת בקטגורית משקל,תעשה חיטוב חד פעמי תגיע למשקל היעד שלך ושמור עליו. |
ציטוט:
|
פיקס אחי,אם ככה אין בעיה להישאר בפחמימות ברמה גבוהה,אגב איפה אתה מתאמן.
|
ציטוט:
|
איזה אתר חישבת את התפריט?אני משתמש בגולנגו ואני רוצה לבצע וידוא ניטרול על התפריטים שלי
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ