![]() |
אחוז שומן
זו בעיה בשביל ליפטר לרדת לאיזור ה8-10 אחוז שומן?
|
mariusz pudzianowski
|
בעיה זה כן, אבל זה לא בלתי אפשר.
|
אוקיי אז אין בעיה אני מבין. תודה
|
ציטוט:
אני מתחיל חיטוב ורוצה לדעת איפה כדאי לעצור |
תפרוש מהליפטר ותעבור לבילדינג
|
איכס.
|
|
למה שתיהיה בעיה חוץ מזה שהמשקלים שלך ירדו בקיצניות
ולמה ליפטר צריך 10 אחוז שומן לפי דעתי 12 13 זה בן :):):):) ועוד שיש לך מסת שריר גדולה |
לרוב אלא אם הבן אדם לא דחוס וגדול ברמות מטורפות לקטגוריה שלו:
1. להיות יבש לא כל כך טוב למפרקים ולגידים. 2. המצאות של שומן במפרקים עוזרת למניעת דלקות (לא זוכר איפה שמעתי את זה). 3. עוד שומן = עוד משקל = עוד גודל = הופך זויות בהרמה ליותר נוחות |
עם מספיק סייקלים והגנטיקה הנכונה הכל אפשרי...
מה שכן, עם ובלי קשר לליפטינג, כבר היו, יש ויהיו לא מעט אנשים חזקים כמו גורילות עם אחוז שומן לא גבוה במיוחד. זה שיש אנשים שבוחרים להתעלם מהצרכים הקלוריים שלהם ולטחון כמו חזירים - זה כבר עניין אחר לגמרי. |
יצא לי לשמוע כמה וכמה ליפטרים אומרים חד משמעית שלרדת ל8-10 אחוז פוגע משמעותית בכוח, מצד שני להיות 20%+ לרוב תהיה יחסית חלש למשקל שלך.. צריך משהו סביר שאפשר להתמיד בו ...
|
ההוכחה הכי גדולה לזה אילו הקרוס-פיטרים, תסתכלו ביוטיוב על התחרויות שלהם ותראו איזה משקלים גבוהים הם מרימים עם אחוז שומן די נמוך (9-12)
|
השאלה כמה הם ירימו עם 15~ א.ש.
|
ציטוט:
ואל תשכח את ריץ' פרונינג הזה שמתאמן 19 פעמים בשבוע והוא מאוד נקי, לכאורה. אם אתה דווקא מדבר על אחוזי שומן נמוכים ומשקלים גבוהים יש לך את המשקולנים בקטגוריות עד 82 ובערך עד 75 ומטה. |
אתם סתם מזלזלים בהם בקטע מפגר כשהם חזקים בוא נגיד כמו 10 מקומות הראשונים בפוואליפטינג בארץ
בעוד שהם לא עושים מאסה / חיטוב כביכול. |
שוב, הרבה מאד תלוי בחומרים וגנטיקה. תמיד נתקלים באנשים שהביצועים שלהם לא תואמים את המראה (לטובה ולרעה)...
|
ציטוט:
אם אתה משווה אותם מול ליפטר בקטגוריה שלהם הליפטר יקח כל אחד ומה שהוא טוב בו |
ציטוט:
הם חיים על חומרים ועל הרבה חומרים, ככה שאין מקום להשוואה. והפתית צודק, בלי קשר לזה שעדיין אין פה תשתית פאוורליפטינג שאתה יכול להתייחס אליה כקבוצה, יש פה הרבה בודדים מוכשרים מאוד אבל בקושי אפשר לקרוא להם קומץ, בטח לא קבוצה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ