![]() |
תוכנית אימונים למסה!
עוד מעט אני מסיים חיטוב אני רוצה להתחיל מסה שנייה+ לקחת קריאטין.
אז יאללה לתוכנית :) תרגילים לאימון a: חזה בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט - 3 סטים של 10 חזרות לחיצת חזה בשיפוע כנגד מוט - 3 סטים של 10 חזרות פרפר - 3 סטים של 12 חזרות במשקל כתף בישיבה לחיצת כתפיים כנגד משקוליות - 3 סטים של 10 חזרות בעמידה הרחקת כתף כנגד משקוליות יד - 3 סטים של 10 חזרות בעמידה חתירה ישרה באמצעות פולי תחתון - 3 סטים של 10 חזרות יד אחורית בעמידה פשיטת מרפקים באמצעות פולי עליון - 3 סטים של 10 חזרות (בתרגיל הזה עם מוט ישר אני מרים 56 קילו 6 חזרות ובחבל אני מרים 28~32 קילו מה כדאי לעשות?) בישיבה פשיטת מרפק כנגד משקולת יד - 3 סטים של 12 חזרות תרגילים לאימון b: גב פולי עליון מקדימה - 3 סטים של 10 חזרות חתירה כנגד משקולות יד - 3 סטים של 10 חזרות פול אובר - 3 סטים של 10 חזרות. יד קדמית בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקוליות - 3 סטים של 10 חזרות בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט - 3 סטים של 10 חזרות רגליים לג פרס - 3 סטים של 10 חזרות תאומים בסמית' - 3 סטים של 10 חזרות *שאלה: עדיף לעשות 10~12 חזרות או הכל 10? אם יש חוות דעת שיפור/תיקון של התוכנית אני אשמח !! תודה רבה לעוזרים! |
במאדה תמיד עדיף בטווח חזרות של 8-10
אני הייתי מוסיף סקוואט לרגליים ועושה את הלחיצת חזה בשיפוע לא עם מוט אל עם משקולות חופשיים ואם אתה רוצה עוד תרגיל לגב תוסיף לך גם מתח |
ציטוט:
ומתח אני לא מצליח הרבה מה לעשות?:/ עריכה: סתם שאלה לא קשורה שמעניינת אותי, אומרים בשביל כוח צריך 1-6 חזרות מסה 6-12 וסיבולת 12+ מזה סיבולת?? במה זה עוזר? תודה רבה לך אתה עוזר לי מאוד! |
ציטוט:
אין מה לעשות לא כלום מצליחים על ההתחלה עם משקל גוף לגבי השאלה לחזרות תחכה למישו שמבין יותר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ