![]() |
איזה גיינר יותר ממולץ
פרפקט 3000 או :):):):):):):):) Super Mass או משהו אחר בכלל
בנסוף כדאי לקנות גם קריאטין ? ומה זה נותן בעיקרון כי רשום שזה מביא מסה כוח וכאלה ואת זה בכלל גיינר מביא .. |
???????
|
גיינר לא מביא לו כוח לא מאסה ולא נעליי בית בסך הכל תוסף שעוזר להשלמת ערכים יומיים,עצם התיאור שלך למוצר מראה לי כמה אתה ממש לא צריך גיינר אלא להתחיל לעבוד עם תפריט ולאכול!...
לגביי קראטין תקנה מונוהדרייט 50 גרם ביום (כפית) עם נוזלים,זה עוזר להתאוששות וזה המוצר היחיד שהוכח כיעיל להעלאת מאסה וצבירת כוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קראטין הוא התוסף היחידי שהוכח שהוא יעיל לעלייה במאסה ציברת כוח והתאוששות והוא נקלט אצל 70% מהאנשים וגם לא יקר כל כך...ככה שאם כבר תוסף תזונה אז הוא הראשון שהייתי קונה...אבקת חלבון אפשר להחליף בטונה (או כל חלבון אחר) וגיינר זה לעצלנים שמתעצלים לאכול. |
ציטוט:
נכון שקריאטין הוא תוסף זול והכי כדאי, אבל עובדה שיש כאלה שלא נקלט אצלהם, אני קניתי את הקריאטין הזה והוא לא נקלט אצלי, בגלל זה אני חושב שזה זבל ושחבל לבזבז כסף על אבקות שאפשר להשיג הכל מתזונה נכונה ואימונים נכונים... תגיד שאני לא צודק אחי.. התוספים שאני חושב שכדאי לקנות זה קפאין וכל התוספים המוכרים של שריפת שומן לאנשים שקשה להם לרדת במשקל.. |
ציטוט:
קפאין הוא תוסף נהדר להגברת המרץ,אבל עצם העובדה שאתה ממליץ לקנות תוספים של שריפת שומן שזה נטו גימיק שיווקי עלוב שלא נותן כלום ועושה בדיוק את מה שקפאין עושה מראה כמה כל הנושא הזה הוא זר לך. |
אני לא השתמשתי בתוספים של שריפת שומן אז כן הנושא זר לי.. יש מצב שאתה צודק.. אבל לא נראה לי שימכרו סתם דברים שאין להם השפעה על הגוף בירידה במשקל.. ולא אמרתי שאבקת חלבון עוזרת בעליה במשקל.. פשוט החלבון בו נספג יותר מהר בגוף וגם יותר נוח לשתות את זה.
|
לא הרבה יודעים אבל אם שותים גיינר עם קשית עולים נקי צוברים מסה ויורדים באחוזי שומן ואפילו בלי להרים משקולות
|
לא הבנתם אותי אני יודע שגיינר מביא מסה ,אבל מה זה קיראטין ?
|
ציטוט:
ולפותח האשכול גיינר לא מעלה במאסה,גיינר עוזר לך להשלים ערכים סופיים,רוב מי שבאמת קונה את זה יכול לקבל את זה בלי הרבה בעיה מאוכל,חבל לך על הכסף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מצחיקה אה? |
ציטוט:
אז למה לא להשתמש בגיינר.עוזר אחושרמוטה.ולעלות מאורז וטונה? בהצלחה אחי חחח. אלה אם כן יש לך זמן וכוח לדחוף את כל זה כי לעלות מאוכל "נקי" במיוחד במשקל גבוה זה פאקינג קשה.אלה אם כן אתה דוחף ערימה של טחינה כל ארוחה אז הסתדרת p: |
ציטוט:
וטוב שחזרתה לפעילות.. |
ציטוט:
אני אישית מצליח לדחוף הכל אני שוקל 70 קילו אין שום סיבה שמישהו במשקל שלי לא יעשה את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל ב70 קילו כמו שאתה אומר לא צריכה להיות בעיה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ