![]() |
חוות דעת תוכנית אימון
היי , אז ככה קודם כל אלה הנתונים שלי :
גיל 20 , משקל : 63 , גובה : 1.76 אני כרגע בצבא , לפני חודשיים התחלתי להתאמן בבית מתח/משקולות [ יש לי עד 15 קילו לכל צד ] שכיבות שמיכה וכדומה . לפני חודש נירשמתי למכון והתחלתי fbw של 3 פעמים בשבוע . בראשון המאמן הביא לי תוכנית אימונים ואשמח אם תתנו לי הצעות לשינויים/שיפורים . קראתי המון נושאים פה בפורום , בנוגע ל ss זה בעייתי כי זה מכון כושר שכונתי ואני לא חושב שיש לי חלק מהתרגילים ל ss . סליחה על החפירה הינה התוכנית : אני מתאמן 3 פעמים בשבוע - ראשון שלישי וחמישי . אימון ראשון - רגליים - לחיצת רגליים במכונה 4x10 , עוד מכונה כזאת שאני מרים את הרגליים כלפי מעלה עם משקל 4x10 חזה - לחיצת חזה במכונה 4x12-10-8-6 חזרות יורדות המשקל עולה . לחיצת חזה במכונה עליון - 4x6-8-10-12 חזרות עולות המשקל יורד . פרפר בשכיבה משקולות מבודדות - 2x8-10 יד א. - פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוטw 2x8-10 משיכת חבל מפוצל כלפי מטה במכונה 4x12-10-8-6 אימון שני - גב - מתח x4 מקסימום חזרות פולי עליון 4x8-10 חתירה בישיבה 4x8-10 [ במכונה ] יד קדמית - כפיפת מרפק במכונה 2x8-10 יד/יד כפיפת מרפקים בישיבה 2x8-10 פטישים בישיבה 3x8-10 כתפיים - לחיצת כתפיים במכונה 4x8-10 לחיצת כתפיים במשקולות 3x8-10 הנפת משקולות לקדימה 2x8-10 בכל אימון אני מוסיף גם תרגילים לבטן . אני באמת נואש ניסיתי לשאול לגבי התוכנית בהרבה מקומות ואין תגובות , אני יודע שזה קצת מציק וחופר אבל ממש אשמח לעזרה ממביני עניין בנוסף יש לי שאלה : זה משנה הסדר של התרגילים ? אני בד"כ עושה - חזה ואז יד.אחורית ואז רגליים ובאימון שני - גב - יד קידמית - כתפיים |
אתה במקרה משרת או שירתת בחיל חימוש?
ולגבי ss כל מה שאתה צריך זה מוט...ומיטה לבנצ' פרס... זה הבסיס בכל מכון.. |
לא אחי , במודיעין 8200 חרא יציאות
כן שמתי לב שהיה אחד במכון שעשה את הרוב עם המוט אבל הקטע שזה מקום צפוף ואין מי שישמור במקרה והמשקל כבד כי לא תמיד יש הרבה אנשים זה בעייתי , יש לך אולי סרטונים של רוב התרגילים מ ss ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ