![]() |
fbw או abcd?
הכותרת די מסכמת את השאלה.
אני מתאמן שנה וחודשיים (חיטוב ועכשיו במסה 5 חודשים). עד עכשיו בab ועברתי ל abcd מלאת נפח :) אבל חשבתי על זה וקראתי קצת ובabcd השריר נח יותר מידי (שׁבוע..)... מה דעתכם? |
מה הקשר בין ABCD ל FBW.... :):):):).... תראה מה עובד לך ותחליט. חוץ מזה השריר לא אמור לנוח שבוע בabcd הסבב הוא abcd יום מנוחה ואז שוב.
ככה הימים גם כל הזמן משתנים והמנוחה היא 4 ימים בין אימון לאימון לכל שריר. כל עוד אתה עובד גם בעצימות וגם בנפח חזקים לכל שריר לא אמורה להיות בעיה. אישית מעדיף abc אבל מה שנוח לך. בהצלחה. |
abcdxabcd? מה אתה חולה נפש?
ABxCDxx וזה אחרי 3 שנים אימונים ואני מרגיש כאילו מישהו הרביץ לי אחרי כל אימון! |
כל הקטע בחדר הכושר זה - אם לא תנסה - לא תדע.
|
ציטוט:
אתה אמור להיות מסוגל לנוח 3 ימים של דברים אחרים ועוד יום שלם של מנוחה נקייה ולחזור לזה. אני מסיים כל אימון גמור ואחרי ה3 ימים האלה בין אימון a לa הבא לדוגמא הכל בסדר מבחינת אותם שרירים.[אני עושה abc] |
כל אחד ומה שמתאים לו, בכל מקרה אתה FBW כבר לא בשבילך
אני אישית מתאמן ABCD שאצלי c ו d זה כתפיים בנפרד ורגליים בנפרד ואני משלב עם זה ארובי |
ציטוט:
d זה כתפיים נכון? אם לא אז איך זה מסתדר לך? |
a= חזה יד אחורית
b= גב ויד קדמית c= רגליים d= כתפיים כמובן עם שילוב של ארובי בטן ואמות |
ציטוט:
פשוט זה רצח לעשות גב ויד קדמית (כתפיים עובדות) חזה ויד אחורית (כתפיים עובדות) ואז כתפיים עוד פעם |
A חזה כתפיים אינטרוולים
b גב יד קידמית אמות בטן c רגליים יד אחורית טרפזים אופניים x מנוחה וחוזר חלילה.... אני פשוט רואה שאנחנו ברבק של להראות תוכניות....חחח |
היום יש לי אימון רגליים
אימון בראבקקקקקקקקק מכירים את זה שאתם בהתרגשות לקראת האימון בערב ? |
a- חזה וקדמית
b- רגליים c- גב ואחורית d- כתפיים כשאני לוקח לפחות יום מנוחה אחד בין c לd (בדר"כ 2) |
ציטוט:
אז אתה עושה בפועל dabc ואז יומיים מנוחה??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא עושה כאילו ABCxxDABC או שהוא דוחף עוד מנוחה איפשהו |
ציטוט:
כנ"ל.................... רק שהתשוקה לא תעלם לעולם |
ABCxxDx
|
דווקא את הכתפיים אתה נותן יום בנפרד??
עדיף שתעשה חזה בנפרד וכתף עם יד קידמית. |
ציטוט:
בכל מקרה, זה יוצא לי טוב ככה כי ביום שישי (כתפיים) אני מסיים מאוחר ואין לי הרבה זמן לאימון לכן אני מעדיף אימון קצר יחסית, אז נתתי רק כתפיים. |
הבנתי, אם זה משיקולים אישיים סבבה.
בגדול פשוט לבודד משהו נותן לו יותר דגש... כי הגוף מתמקד בלתקן [לבנות] רק אותו לזמן מסוים.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ