![]() |
יום שישי מחר שביתה?
מישהו יודע אמרו שהשביתה עד יום ראשון
|
איזה באסה היה כתוב בynet שיום שישי לומדים..
היה כתבה על ילדים חרשנים כוס אמא שלהם שפגשו בקניון והם אמרו שהם רוצעם לחזור ללמוד.. קיצור היה כתוב שם ששישי חוזרים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386892,00.html |
חטיבות ותיכונים או שלומדים גם במכללות?
|
אמרתי לכם שיום שישי לומדים 100%...
|
ציטוט:
|
הילדי כאפות המסכנים האלה שאמרו שמשעמם להם בחופש שישרפו אמן עוד מתראיינים ואומרים שהם רוצים לחזור ללמוד, ילדים מסכנים
|
חחחחחחחחח איזה כיף שיש לי ביום שישי רק שתי שעות עם אותו מורה, והוא נסע לטיול בפולין!!!
Oh Yeah Madafacka |
מכפתלי אני לא לומד יום שישי גם ככה:]
|
אתם טועים, לא אמרו אפילו פעם אחת בכתבה הזאת שיום שישי לומדים. אפילו היה רשום בעיתון שהשביתה תמשיך גם מחר.
השביתה תפסיק יום ראשון שני בלל יום השואה ותחזור אחרי זה. |
ציטוט:
זה מה שרשום שם אז כניראה שכן יהיו לימודים. |
פה רשום שאין שביתה מחר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386910,00.html ואנ יצטט: "עם זאת מיום שישי יתחדשו הלימודים עד שני, לקראת טקסי יום הזכרון לשואה ולגבורה. במקביל, הודיעו נציגי ארגוני הסטודנטים כי השביתה במוסדות להשכלה גבוהה תימשך." |
בני זונות קוס אמא שלה חרשנים האלה
|
כן כתוב שיש בצפר מחר.
מזל שחוזרים ביום שישי, יום קל וכיפי יחסית ליום רביעי-חמישי =] חפיף חבר'ה.. יום שלישי נמשכת השביתה |
פי כוס אמ אמק ):
|
אל הזיין גם ככה יש לי שעתיים קלילות כאלו מחר חח :D ובטוח חצי מהשיכבה ימשיכו לשבת בבית אל דעת עצמם אז אולי גם ישחררו :whistle:
|
יאללה מחר בצפר :\
ועם זה גם מתחיל החיטוב שלי :) ומעניין מה יקרה אם אני ישלב ג'ינסנג וקפאין.... שמעתי החרא הזה עובד כמו סטאק (יוטר טוב משתיהם בנפרד) |
לאו, אם כבר ג'ינסנג, זה באמת מביא כוח החרטא הזה למה אני לוקח לפני כל אימון.. ולא קורה משהו מיוחד
|
זה לא הכוח , זה משפר זרימת דם ובכללי זה סטימולנט כמו קפאין.
נ.ב זה לא חרטא , תקח 2 קפסולות לפני השינה נראה אותך נרדם |
משו לא ברור לי אבל רשמו שמה:
חופשת הפסח מתארכת. אין לימודים גם מחר אז יש או אין? =\ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ