![]() |
בשר בלילה
יוצא לי הרבה לאכול בערך חצי קילו פרגיות\חזה הודו לפני השינה .. (ממש לפני .. יענו לועס ברגעים האחרונים שלי ער)..
כמה גרוע זה ? כאילו זה בסך הכל איזה 60 חלבון לפני הלילה והגוף יעכל את זה לאט במשך הלילה .. חוצמזה שמבחינת השמנה זה לא משנה אם אני אוכל לפני הלילה כי זה לא פחמימות נכון ? אני פשוט מכור לבשר לפני השינה .. :whistle: אני ישן ממשש מממשש טוב אחורי זה |
לבריאות...אין בעיה..תחתוך ל-250 גרם .
|
ציטוט:
תאכל, תאכל, שיהיה בתאבון. :happy: |
חצי קילו עוף?
קצת הרבה לטעמי מה אתה קולמן? |
אחי חצי קילו זה ממש לא 60 גרם.. יותר לכיוון ה150 גרם חלבון
|
ציטוט:
|
חזה עוף 20 - 25 % חלבון בבשר יבש כמובן
בהודו בארך אותו דבר,רק שהוא יותר יבש אז יצא שכאילו יש בו יותר חלבון בקר תלוי גם איזה חתיכה, בארך 20 % קיצר חצי קילו חזה הודו זה סביבות ה 100 - 120 ג' חלבון ! לפני שינה זה הורג:cry_1: |
אתה לא מצחצח שיניים אחרי זה? :ohmy:
|
אז ככה מה אני מניח שאתה אוכל 700 גרם חלבון ביום?
|
שמע אני לא אוכל כזה הרבה חלבון ביום .. בסביבות ה200-250 .. אני שוקל סה"כ 58 קילו ..:blush:
הבשר בלילה זה לא חלק מהתפריט היומי אבל בהחלט יוצא לי איזה פעם-3 פעמים בשבוע לאכול בסביבות ה400-500 גרם בשר בלילה ... השאלה שלי אם זה לא פוגע במשו .. הרי תמיד אומרים שמומלץ לאכול דברים שמתעכלים מהר יחסית לפני שינה .. |
ציטוט:
בטח שאני מצחצח שיניים אחורי זה .. :whistle: לפעמים .. |
אתה שוקל את הבשר או שאתה מעריך שזה חצי קילו?
|
אני אומר לך אין מצב אתה אוכל חצי קילו, זה לא כל כך קצת כמו שזה נשמע.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולפעמים חצי קילו חזה עוף שאני קונה אותו ככה במשקל בסופר ... |
ציטוט:
|
אגב שכחתי להגיד לך כל הכבוד שאתה יודע שהשעות הכי טובות לכרסם בשר זה 2 בלילה ומעלה :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כתוב על האריזה 550 גרם וכתוב 20 חלבון ל100 ואכלתי את הכל .. אז אכלתי 110 חלבון .. גם אם בישלתי .. לא ? הוא לא מאבד מהערכים אחרי הבישול אני מקווה ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ