![]() |
תכנית חדשה, תנו חוות דעת...
טוב אז בחיים לא עשיתי ab,תמיד עבדתי מפוצל לגמרי, פעם ראשונה, ובניתי לי תכנית שנראית לי סבבה,4פעמים בשבוע, abמנוחה,abמנוחהמנוחה, שילוב של כוח עם היפרטרופיה, תנו חוות דעת...
a-אימון עצימות, בנץ' פרס- 5*5, בנץ' פרס בשיפוע חיובי - 5*5 , פרס- 5*5, b-עצימות,מתח עם משקל5*5 סקוואט-5*5, דדליפט5*5, a-נפח- בנץ'- 3*8-12, לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות יד-3*10-15פלייס כנגד משקולות יד-3*10-15, פרס מאחורי הראש 3*8-12, הרחקה אופקית כנגד משקולות יד 3*10-15, הרחקת כתפיים בעמידה כנגד משקולות יד-3*10-15, לחיצה צרפתית-3*10-15פשיטת מרפקים בפולי עליון-3*10-15. b- נפח- מתח מקסימום חזרות*3, פולי עליון, אחיזה צרה-3*8-12, פול אובר כנגד משקולת יד בשכיבה-3*10-15, סקוואט-3*8-12, דדליפט3*12, מכרעים (לאנג'ים)-3*10 כל רגל, כפיפות מרפקים כנגד מוט בעמידה3*10-15, כפיפת מרפקים כנגד משקולת יד על הירך הפנימית-3*10-15, תאומים בסמית-3* 10-15 |
תסלח לי אבל עשית פה מזבלה בסגנון חירייה של שנות ה90.
מה הקשר בין עצימות ל5*5???? אתה באמת חושב שאתה יכול לחתור ולעשות מתח אחרי שעשית בנץ'? אתה תזיין לעצמך את הכתפיים עם האובר נפח לכתף הקדמית. אני לא רוצה לרדת או להסתלבט, אבל יש לך פה כמה חרטות עקרוניות שבתור אחד שמתיימר לדעת אתה נכשל בגדול 1. מה הקשר בין עצימות לבין 5*5? זה נפח. 2. יש לך אימון שלם של לחיצות בנפח עצום, כשפרס דומה לבנץ' בשיפוע שדומה לבנץ' רגיל - אתה חד גוני ואונס לעצמך את הrotator cuff. 3. הפיצול שלך הוא מהגרועים שראיתי ומלא בהתנגשויות ודברים לא הגיוניים. 4. אתה נותן דגש לא ברור לקבוצות שרירים קטנות ומזניח קבוצות שרירים גדולות. 5. אתה חושב שאתה יכול להתאושש מכל הדבר הזה? גם אם תהיה בסייקל אני לא סגור על זה. |
תכנון גרוע מאוד לפי מה שזה נראה...
עצימות 5x5 נפח 3x8? אתה רציני? מתח לפני הסקואט והדדליפט? |
א- עצימות ביחס לאימוני פיתוח גוף ,המטרה העיקרית שלי זה לא כוח, ב- אני עושה מתח לא ביום של בנץ', אתם צריכים להיות פרופורציונאליים, המטרה שלי זה לא כוח טהור, אלא שילוב, עדיין עם נטייה גדולה לכיוון פיתוח גוף,והאימון השני שלי ממש לא עצים, זה פירמידה של מ12או חמש עשרה, ויורד עד שמונה, מנוחות מאוד קצרות, ככה שהמשקלים ממש קלים יחסית, ותשים לב שהאימון היחסית עצים בנוי מסה"כ 15 סטים, ביחס לאימוני היפרטרופיה, זה נפח ממש קטן..
|
ציטוט:
|
אין קשר לאורך זמן זה לא יעבוד
בכללי מה שרשמת לא יעבוד אם אתה רוצה כבר תכנון הגיוני לך על תוכנית כוח כתובה אם לא פשוט תעשה ab לפי הספר x סטים לy קבוצת שרירים , אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש כי זה סתם יפצע אותך ויתקע אותך במקום |
[quote=Cuba;1153410]אין קשר לאורך זמן זה לא יעבוד
בכללי מה שרשמת לא יעבוד אם אתה רוצה כבר תכנון הגיוני לך על תוכנית כוח כתובה אם לא פשוט תעשה ab לפי הספר x סטים לy קבוצת שרירים , אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש כי זה סתם יפצע אותך ויתקע אותך במקום[/QUOTבהרבה תוכניות ממליצים לעשות, וזה גם הגיוני, שטוב לעשות אימון חזק, ואחריו אימון יותר עדין וכמו שאני יוצא קצת מהבועה של הבילדינג, אתם צריכים גם להבין, שלא לכולם המטרה היחידה זה משקל על המוט, בלי נפח אימונים כלשהו, לא תהיה היפרטרופיה משמעותית... |
[quote=אלירמבו;1153412]
ציטוט:
http://www.sportowiec.org/pub/images...ry_Klokov6.jpg |
שמתי תתכנית בפורום כדי לקבל חוות דעת, (אני מכיר אימוני היפרטרופיה רגילים) כדי למצוא את השילוב הנכון ביותר שלא יהיה יותר מדי נפח/ עצימות,מה לשפר, להוריד, להוסיף, אז אם בא לך לעזור תעזור, אני לא בעניין של אימוני כוח נטו, ומי זה הבחור בתמונה???
|
ציטוט:
מה נסגר איתך שאתה חייב להכניס תסכול אישי בכל תגובה? מה זה קשור משקל על המוט כרגע? העלת תוכנית וביקשת ביקורת אמרו לך שהיא לא טובה במקום לתקוף תנסה להבין אולי אתה לא בסדר? |
ציטוט:
|
5x5 זה טוב אבל זה לא נוסחאת פלא שפתאום תהפוך לרמבו
אם כבר אתה הולך על 5x5 תעשה את זה בהדרגה בצורה שתצליח להתקדם זתומרת: תרגיל ראשון סקואט 5x5 וכל שבוע להתקדם בx משקל גם על חשבון חזרות ואחרי זה תוסיף תרגילים לרגלים ואז איזה קבוצת שרירים שבא לך בכל אופן אני חושב שאתה צריך להתחיל מהרגלים באימון אחד ובאימון אחר להתחיל מהחזה כלומר להתחיל מהתרגילים החשובים |
ציטוט:
|
אני לא יודע .. Ab זה קצת צפוף מידי.. אם כבר אני מעדיף abcd 4 פעמים בשבוע
כאשר תרגיל ראשון בכל יום זה: סקואט , דדליפט , בנצ , פרס ואחריו תרגילי עזר(רגלים כתפים גב חזה וידים שים איפה שאתה חושב לנכון) לדעתי תחכה לעוד תגובות אין לי נסיון בתוכניות כאלה.. אבל אם המטרה שלך זה פיתוח גוף אתה צריך לעבוד כבד אבל גם לשלב אימוני בילדינג |
תעבוד עם פטיש 10 קילו, תהיה חזק כמו גורילה.
|
ציטוט:
|
רמבו - בוא תלמד משהו בן אדם - מה שעובד עליך זה מה שחשוב - כל אחד יגיד לך משהו אחר וינסה להעביר לך את התורה שלו. אתה צריך לנסות בעצמך וללמוד ומתי שהוא תגיע להבנה מה הכי טוב בשבלך.
אין דבר כזה תוכנית מספר אחת ואין דבר כזה התוכנית הטובה ביותר. כמו שאני רואה אתה התחרות - משמע עברת לא מעט... עשית וווווואאאאאאחחחחחדדדד שינוי ככה שאנשים תאורטית צריכים לבוא לשאול אותך . זה רק מראה לך שלא משנה איך אתה או מה עשית - השאלה היא מה למדת על עצמך והאם הצלחת ליישם את זה. תעשה ניסיון תלמד תרשום תפקיד מסכנות - תמיד טוב ללמוד אבל תקשיב לגוף שלך |
ציטוט:
|
ברברים אלא :)
אני לא הייתי משלב בו בזמן בשתי התוכניות - הייתי עושה לפי חודשים. 2-3 חודשי כוח 5-6 חודשי מסה וחוזר חלילה |
ציטוט:
זה לדעתי הכי טוב והכי הגיוני. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ