![]() |
סרטון מוטיבציה חדש שלי
|
חח מצד אחד מוטיבציה להתאמן מצד שני הגנטיקה שלך כל כך קטלנית שאני מתבאס מעצמי ;)
תמשיך לעבוד חזק ותעשה סרטונים יותר ארוכים :) |
חחחחחחחחחח תגיד תמיד שאתה בא להתאמן המכון ריק?
פשו חלום מילה חחחחח |
יש לך גוף קטלני אחי אשכרה לך תדגמן ,מה הגובה שלך?
|
אלון אם אפשר לדעת מה המימדים שלך? גובה,משקל,אגן,ידיים?
|
176
85 קילו 8 אחוזי שומן כרגע (בסרטון 6.5) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ידפוק ניחוש: 46 ו78. |
44 ואין לי מוסג
|
מצטער אם השאלה לא לעניין, אתה לא חייב לענות. לקחת חומרים כלשהם בחיטוב? קלן או משהו בסגנון? מדהים לאיזה אחוז שומן נמוך הגעת עם מסת שריר מאוד מכובדת!
|
לא לקחתי חומרים, הייתי נראה אחרת אם כן.
|
ראיתי גם את הסרטון החדש על הסקוואט, פשוט מטורף
|
תודה אחי.. הנה הסרטון למי שלא ראה:
|
אהבתי שאתה עושה סקוואט מלא, בניגוד להרבה בילדרים.
אבל כמה דברים פחות טובים, הנעליים, האחיזה בסוף המוט (זה בסדר אבל לא בכל המקרים) מתיחות לפני התרגיל. |
ציטוט:
תודה צודק- בדרך כלל אני עובד בלי נעליים (תמיד עובד יחף בתרגילים מורכבים) האחיזה בסוף המוט היא העדפה אישית, לא שאני ממליץ על זה למישהו. המתיחות אחרי החימום, (כמו שציינתי בסרטון) ואני נותן הרבה סטים של חימום 3-4 סטים. |
ציטוט:
גם אני נותן הרבה סטים חימום (5+), אבל מתיחות לפני העבודה זה לא רעיון טוב. רק אחרי. דרך אגב, יש לך העפה לhb במקום lb? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אני יודע שהרבה פאוורליפטרים עובדים עם אולסטר, אני אישית שונא אותם. יש גם נייק פרי שממש נהדמתי מרמת הנוחיות שלהם, ואת הוייברם פייב פינגרס, מכיר? הם בעצם מדמים הליכה יחפה אך מספקים איזון ותמיחה מינימלית, אבל נראות גאייי רצח חחח רגליים חייב לחמם טוב, ממש מרגיש רע לעשות סקוואט כבר אחרי סט שניים של חימום בודדים... מה הכוונה ל hb ו lb ?? |
ציטוט:
http://www.nrg.co.il/images/archive/.../1/240/276.jpg מכיר. הכוונה לHigh bar ו-Low Bar, מיקום המוט, סוג הסקוואט. אתה בטח יודע על מה אני מדבר? |
אחלה של סקוואט אבל לא הבנתי אתה מדבר על עבודה כבדה ומה שאני רואה בסירטון שאתה עושה אם 80 קילו נפח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ