![]() |
אירובי ועוד שאלה
אני רוצה לעשות אירובי במסה ריצות קצרות כדאי לא לאגור יותר מדי שומן וכדאי לשקול באפריל עם נוזלים עם הכל 77-78, עכשיו מה עדיף ריצות 50 או 100? ספרינטים כי אינטרוולים קשים לי מדי הסיבולת לב ריאה שלי בתחתונים אז...
או אם יש המלצה אחרת? ד״א אני בss אז כדאי לא להפריע להתאוששות אני קונה חומצות אמינו בעבר זה עזר לי בפיצולים כבדים אז למה לא עכשיו ...(אופטימום 2222) עכשיו אני 70 אז 2 קילו בחודש זה קצת מדי לא? אני בהתחלה עליתי 4-6 ואז 3-4 .... והשאלה הנוספת מה תרגיל יותר טוב לחזה? מקבילים או לחיצה בשיפוע שלילי? או לעשות את שניהם ברוטציה? |
מקבילים עובד גם יד אחורית, קח את זה בחשבון.
וגם עם כושר בתחתונים אפשר לעשות אינטרוולים, זה מה שיפה באינטרוולים, הרמה עולה כל פעם קצת. 2 3 סיבובים של חצי דקה אינטרוול ושתי דקות ריצה מאוד מאוד קלה על גבול ההליכה ואתה תהיה בסדר גמור ורק תרוויח. בהצלחה. |
ואינטרוולים ניתן לעשות על הליכון? פשוט אין לי כל ך הרבה זמן בשבוע והזמן הפנוי אני לא רוצה לבזבז על ריצה
ואינטרוולים נגיד 5x50 ובין לבין הליכות של 100 מטר יתפסו נגיד? כי זה יוצא 750 מטר בטוטאל שזה כלום |
כל הרעיון באינטרוול זה המשחק עם הדופק, ו5x50 ו100 ממש לא יעשה את זה.
אתה חייב לפחות 20 שניות של מאמץ רציני ולפחות דקה של מנוחה פעילה. תכפיל את זה בהתחלה אפילו ב2 3 , ותעשה את זה לפני האימון ואחרי זה תנוח 5 דקות לפני שאתה נכנס אימון. רמז, לא בימים של אימוני רגליים!!! |
אני בss נראה לי אוותר...
|
אז תקפיד על התוכנית של ss אל תסטה יותר מידי הצידה.
קודם תמצה את הקונספט של זה. בהצלחה. |
אל תוותר. זה יכול לעבוד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ