ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ביצים (https://israelbody.com/showthread.php?t=7741)

gman 11-04-07 18:39

ביצים

תגידו, אם הצריכה המומלצת זה צהוב ביצה אחד ליום(מבחינת כולסטרול), אז אפשר אולי במקום זה לאכול שני צהובים פעם ביומיים? :1eye:

Vin diesel 11-04-07 18:46

כן.ותאכלס למתאמן בחדר כושר אפשר לאכול גם 2 ביום.

Mazoz3 11-04-07 18:49

יש לי בתפריט 3 ביצים בארוחה לפני השינה + פרוסת גבנ"צ 9%. יותר מדי כולסטרול ?!

maya 11-04-07 19:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
יש לי בתפריט 3 ביצים בארוחה לפני השינה + פרוסת גבנ"צ 9%. יותר מדי כולסטרול ?!

שלוש ביצים זה די הרבה תוריד ל 1-2 אם בעל מקצוע בנה לך את התפריט בטח הוא היתכון שתאכל רק צהוב אחד והשאר חלבונים ( לבנים)
בקשר לשואל השאלה אפשר לאכול 2 פעם ביומים הכולסטרול נאגר בגוף אז זה לא הכי משנה

Mazoz3 11-04-07 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
שלוש ביצים זה די הרבה תוריד ל 1-2 אם בעל מקצוע בנה לך את התפריט בטח הוא היתכון שתאכל רק צהוב אחד והשאר חלבונים ( לבנים)
בקשר לשואל השאלה אפשר לאכול 2 פעם ביומים הכולסטרול נאגר בגוף אז זה לא הכי משנה

איש מקצוע עשה לי את זה, והוא התכוון לשלושה ביצים שלמות כולל הצהוב... הבעיה היא שהוא לא זמין עכשיו ואני לא שקט עם העניין של הכולסטרול עכשיו....

SaBaGMaN 11-04-07 19:26

לא תמיד הכלוסטרול הוא הבעייתי,זה קשור גם בכמות השומן הרוויי
בכל מיקרה אני אישית אוכל משהו כמו 3 צהובים בשבוע,לא ביגלל הכלוסטרול פשוט אני לא מת על זה
לא מעט מחקרים הראו שאין בעיה עם ביצה ליום.. על חלבוני הביצה אין הגבלה ביכלל

Rm3 11-04-07 19:52

אני שמעתי שזה ממש שטויות, אני ינסה להסביר באופן לא מדויוק ממה שהבנתי
לכולסטרול באוכל יש השפעה פחותה בהרבה ממש שאתם חושבים על הכולסטרול שבדם משהו כמו 25%.
הסכנה היא מכמויות גבוהות של שומן רווי וחוסר פעילות גופנית שיגרמו לעלייה של הכולסטרול בדם, כל עוד אתה בן אדם בריא שמתאמן קבוע בלי עבר היסטורי במשפחה של בעיות לב או כולסטרול אין שום בעיה אפילו עם 3-4 צהובים ביום.
אני בכל מקרה אוכל כבר הרבה זמן שתי ביצים שלמות כל יום ורק לאחרונה עשיתי בדיקות דם והכולסטרול היה בסדר גמור

gman 11-04-07 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rm3
אני שמעתי שזה ממש שטויות, אני ינסה להסביר באופן לא מדויוק ממה שהבנתי
לכולסטרול באוכל יש השפעה פחותה בהרבה ממש שאתם חושבים על הכולסטרול שבדם משהו כמו 25%.
הסכנה היא מכמויות גבוהות של שומן רווי וחוסר פעילות גופנית שיגרמו לעלייה של הכולסטרול בדם, כל עוד אתה בן אדם בריא שמתאמן קבוע בלי עבר היסטורי במשפחה של בעיות לב או כולסטרול אין שום בעיה אפילו עם 3-4 צהובים ביום.
אני בכל מקרה אוכל כבר הרבה זמן שתי ביצים שלמות כל יום ורק לאחרונה עשיתי בדיקות דם והכולסטרול היה בסדר גמור

כן גם אני שמעתי שהכולסטרול יותר מושפע מצריכה של שומן רווי, אגב "בנאדם בריא שמתאמן" הכוונה לבנאדם שעוסק בספורט בריא ולא בהרמת משקולות.

Rm3 11-04-07 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
כן גם אני שמעתי שהכולסטרול יותר מושפע מצריכה של שומן רווי, אגב "בנאדם בריא שמתאמן" הכוונה לבנאדם שעוסק בספורט בריא ולא בהרמת משקולות.

ממתי להרים משקולות זה לא בריא??

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ